Bor yakıtları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bnm12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bnm12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracında bor yakıtı kullanan arkadaşlar varsa yakıt hakkında olumlu\olumsuz görüşlerini baylaşırsa sevinirim

güncel

bor u yakıt olarak diilde motor yağı kaatkısı olarak biliyorum ama ??????

yakıt katkısı da var ama nedir ne değildir bilgim yok.

clio rsi ıma koydum rolanti düzene girdi gaz tepkimesi arttı 50 lt yakıta bi şişe konuyor

geçenlerde yağ katkısıolrak bor aldık koyduk şirket aracına hyundai 45tl idi bir fark hissetmedim daha

yakıt katkısı dizel ve benzinli oalrak ayrılır ama fiyatları aynı 15 tl ..
teşekkürler. anadolu yakası tuzla civarında nerden alabiliriz bunu acaba?
birde bunu deneyelim, motor yağı katkısını kullandım, benzin katkısı nedir ne değildir onu görelim bir de...

kardeşim ben kendi arabama koyuyorum hem yağ katkısını hemde yakıt katkısını oldukçada yararı war hp artışı seslerde azalıs vs. vs. vs.

Merhaba Ferhat Bey, yakıt katkısı olarak koyduğumuzda boru ne gibi yararları var? Özellikle yakıt sarfiyatını azaltıyor mu? Motora yan etkisi var mı? Cevaplayabilirseniz sevinirim.

okyay bey tabikide yararı var yakıt katkısı yakıt tasarrufu sağlar ve yakıt sistemini komple temizler (enjektörleri vs. vs.) düzenli olarak kullanldığında yararı oldukça görülür ancak düzenli olarak kullanılmazsa yararı olur ama o kadar etkisini hissetmezsiniz ama düzenli olarak kullanıldıgında etkisi görülüyor . herhangi bir yan etkisi yoktur. 1 depoya 1 adet koyuluyor. biz kendi aracımıza hem motor katkısı hem depo katkısı hemde sanzuman katkısını koyduk ve her bakımda da koyuyoruzda oldukça yüksek verim alıyoruz. motor seslerinde kesın çözüm yakıt tasarrufu % 10 hp artışı vs .vs. oldukça yararlı bir malzeme
BOR POWER YAĞ KATKISI :45 TL BOR POWER SANZUMAN YAĞI KATKISI:45TL BOR POWER DEPO KATKISI: 15 TL ..

Teşekkür ederim. İyi günler.

Geri