Bor power

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YSFSRPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herdaim araç firmaları olsun yağ firmaları olsun söylüyoooor...
katkı maddesi koymayın ADAC de dahil ama milletde para çok :) veya işte yakıt fiyatları bu gibi ürünlere yönlendiriyor...
zaten her kaliteli yağda motor temizleyici koruyucu var...reklam olmasın ama iki büyük yağ firmasının sayfasına girin göreceksiniz kurum için özel üretildiği..
birde otomobil firmaları yağ firmaları arge de kendileri bulamıyormu? neden konunca garanti kapsamından çıkıyor?
oraya buraya para vereceklerine bakım aralıklarını düzgün tutsunlar yağı erken değişsinler..

Arkadaşlar konuyu ben açmıştım.değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. en azından yağı değiştirdim castrol magnetic 10*40 koydum biraz rahatladım . borun tamamen yapışması biraz sürüyosa ben 250 km oldu değiştirdim....inşallah bi sorun çıkmaz

Arkadaşlar konuyu ben açmıştım.değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. en azından yağı değiştirdim castrol magnetic 10*40 koydum biraz rahatladım . borun tamamen yapışması biraz sürüyosa ben 250 km oldu değiştirdim....inşallah bi sorun çıkmaz

kafanızın rahat olması açısından bir sonraki yağ değişiminde würth motor içi temizleyici ve motorvac enjektör temizleyiciyide kullanırsanız tamamen temizlenir diye tahmin ediyorum:D(würth benzinli enjektör temizleyici motosikletimin enjektörlerini bozdu tavsiye etmem)

bor işine bulaşmamak lazım bence, motor için tehlikeli.

Bizde bu bor power'ı eski aracımıza koymuştuk.Ben ne zararını ne yararını gördüm :D 50 tl ona verdim . O parayla 50 lira benzin koysam daha yararlı olabilirdi sanırım :D Bu ürünler Bana para tuzağı gibi geliyor.Aracın kitapçığında yazan yağ dışında araca bişey koymayın derim

Demek ki bu tür ürünlerin asıl faydası kullananlardan ziyade satanlara oluyor :).

Ömer burada risk aslında çok büyük, 50 senelik arabanın yağ pompasını kucağıma alırsam zararımı kim karşılayacak. Aracın amerikan klasiklerinden değil ki muadil parça bulup da uydurayım. Bu ürün faydalı hiç bir zararı olmaz diyen arkadaşlar veya firma yöneticileri sorumluğu üzerine alırlar mı?

Orası öyle abi senin riskin büyük boşver elleme sen arabayı, ben olmadı komple başka anadol motoru atarım hurdacıda 5-6 tane faturalı var ama sen parça bulamıyorsan kalsın :)

Orası öyle abi senin riskin büyük boşver elleme sen arabayı, ben olmadı komple başka anadol motoru atarım hurdacıda 5-6 tane faturalı var ama sen parça bulamıyorsan kalsın :)

Aracın orjinalliğini bozup bir tane 1600 cc Anadol motoru alsammı ki? :)

Geri