bor power

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

coco

Bilgi Girilmemiş
arkadaslar  sıze bır sey danısmak ıstıyorum aracıma bor power kullansam zararı olurmu 2012 dızel astra j  gokhan coco

Ynt: bor power

eniştenin aracında kullandık hiçbir randıman göremedik bence bu benim şahsi fikrim sadece para tuzağı bence

surtunmeye bır faydası olmaz dıyorsunuz

inanılmaz bir katkısı olsaydı zaten çok fazlasıyla kullanılırdı diye düşünüyorum
neti araştırırsanız bu konuyla ilgili yorum sayısı teknik anlamda çok az
o yüzden teknik detayını tam olarak bilmesem de ben de çok olumlu bakmıyorum bor power katkılarına

coco link' Alıntı:
surtunmeye bır faydası olmaz dıyorsunuz
valla sn.coco faydasını gördüm diyende var ama ben göremeyenlerdenim.denemekten zarar gelmez ancak ben bunların para tuzağı olduguna inananlardanım.belki yanlış bir düşünce içerisinde olabilirim ama benim kanaatim bu yönde.saygılar

vallahı ne yararı var ne zararı var  ben  2010 focusta kullandım bır yararını gormedım cekıs daha ıyı olur dıye aldım ama malesef

netıcede hepimiz aracımız icin en ıyısını ıstıyoruz belkı dıyoruz bır faydası olur

evet haklısın ama zararı yok ondan emınım ama yararınıda gormedım sordugun urunun

cok faydalı olsaydı belkıde servıste satısı yapılırdı dıyorum

Bor minerallerinin yıpranmış parçaları doldurarak motora bu şekilde bir katkı yaptığını okumuştum. Yeni motora özellikle rodaj evresinde tavsiye edilmiyor bu tür katkılar. (parçaların sağlıklı aşınamaması durumu)

Geri