Bomba değil, soda şişesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz bir gazlı içecek bayisiyiz, kışın soda şişeleri patlamasın diye pvc filmle sarıldıktan sonra karton örttürürdük depoda. Yinede bi sürü şişe patlardı, ama yazın patladığını ilk defa duyuyorum.
buzdolabında mı patlıyor acaba???

buzdolabında mı patlıyor acaba???

hayır, buzdolabı o kadar soğuk olamaz. Bahsettiğim dereceler, Sivas'ın kış ayında maruz kaldığı eksili dereceler. Buzdolabı dahil değil buna:)

dikkat

Allah korusun.
paylaşım için teşekkürler.

Anaaaamm ben hergün en az bir şişe mutlaka içerim ... korktum şimdi :(

korkma abiiiiii.

alkolden bile daha tehlikeliymiş soda :D

arkadaşlar gecen benzin istasyonundan aldım emniyet kemeri klipsi ile açmak için deger degmez patladı yanağımda kapagın dişleri bi kesik oluşturdu ve inananın yan cam 5 6 cm açıktı odan fırlayıp pompacının gögsüne çarptı çok şaşırdım vay bee dedim ne adamım cazibeme dayanamadı patladı bu konuyu bilmiyorumdum günlük tüketen biri olarak daha dikkatli olucam meçbur

bunca yıl sonra façayı bi soda kapagı bozuyordu nerdeyse allahtan sıyırdı çok şükür

arkadaşlar gecen benzin istasyonundan aldım emniyet kemeri klipsi ile açmak için deger degmez patladı yanağımda kapagın dişleri bi kesik oluşturdu ve inananın yan cam 5 6 cm açıktı odan fırlayıp pompacının gögsüne çarptı çok şaşırdım vay bee dedim ne adamım cazibeme dayanamadı patladı bu konuyu bilmiyorumdum günlük tüketen biri olarak daha dikkatli olucam meçbur

bunca yıl sonra façayı bi soda kapagı bozuyordu nerdeyse allahtan sıyırdı çok şükür
geçmiş olsun.
arkadaşlar dikkatli olalım.bir soda şişesine kurban gitmeyelim.

Geri