Body Kit

corsa_72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merak ediyorum corca c için şöle gördüğünüzde vayyy dediğiniz bir body kit oldumu benim corsa için bir süredir araştırıyorum ama öle çarpıcı bir şeyle karşılaşmadım elinizde resim felan varsa paylaşırsanız sevinirim :)

ben şuan bi body kit tasarlıuorum corsama bitince paylaşırım yaptırmak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum ayrıca istediğiniz bişi olursa söylemeniz yeter

Carzone, Rieger ve Lumma'nın body kitleri güzel ama hem oldukça pahalı hem de Türkiye'ye getirtmek zor...

corsa bodykit yanında baya bi şişirmek gerekio bence aracı.baya dar cnku görüntü olarak

eski linkteki kırmızı iyiymiş dicektim ama şu yorumu okudum
@skyeye:Kırmızı Corsa üzerindeki Carzone Body Kit'i Racercorner getiriyor.Yanlız fiyat 1.842€'cuk...Hatta ICC'ninkini de getiriyorlar, o da 1.367€'cuk...

çokmuş....

gerçektende kırmızı güzelmiş peki bu kırmızının aynısını tasarlayıp bir şekilde yapmaya kalksak daha uygun bir maliyet ortaya çıkmazmı ?

Yapılmaz diye birşey yok, yapılır da araban 1 hafta kadar kalır fibercide.A-C Tuning ve Bostancı'daki Crazy Cars (Ahmet usta) yapabilir...

vayyy o kadar sürere mi ya bayağı uzun bir süreymiş sence tahmini olarak maliyet ne çıkabilir bir fikrin varmı ?

ben fiberci olsam komple kite en az 600 kaatını alırım :D
hayali işçilikle tabi :D, belki çok daha zordur...

Geri