bobin soketi bulamıyorumm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mks2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mks2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar 2001 vectra 1.6 (Z16XE motor) aracım için bobin soketi arıyorum. tekleme nedniyle bobini değiştiricektik ki birde bobin soketinin üzerindeki tırnakların kırıldığını gördük. Ama soketi bulmak baya zor gibi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden. Soketin fotolarını ekliyorum ancak soketin üzerinde bulunan turuncu plastik normalde yok soketi sıkıştırmak için taktık.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 25
  • Fotoğraf0232.webp
    Fotoğraf0232.webp
    46.1 KB · Görüntüleme: 24
Çıkmacılar harici zor gibi gözüküyo.. gerçi çıkmacılarda sadece soketi veririlermi muamma çünkü motor elektrik tesisatının parçası

soketi astraopc nickli arkadaş vasıtasıyla yabancı bir kaç sitede Delphi 12052848 kod nolu parça olarak bulduk. inş Delphi türkiye sitesine mesaj attım bakalım cevap bekliyorum.

inşallah bulursun..

türkiyede bobin soketi ayrı satılmıyor ve tesisatı komple satmak istiyorlar. yurtdışından bir internet sitesinden sipariş verdim. gelince deneyip durum hakkında yazarım ve bu şekilde ihtiyacı olan arkadaşlarada site adresini verebilirim.

türkiyede bobin soketi ayrı satılmıyor ve tesisatı komple satmak istiyorlar. yurtdışından bir internet sitesinden sipariş verdim. gelince deneyip durum hakkında yazarım ve bu şekilde ihtiyacı olan arkadaşlarada site adresini verebilirim.

sevindim inşallah doğru gelir gayet ucuz yurt dışında ama ülkemizde bulamıyoruz işte. 5 tl lik parça için 500 tl ye tesisat alacak değiliz :(

Geri