bobin hakkında

kenansaltan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar arabanın bobininin arızalı olup olmadıgına nasıl anlarız arabada çekiş proplemi varda bujiler ve buji kabloları yeni degişmişti başka bir proplemmi var acama ?

bobin arızalı olsa araban çalışmaz...

bobinde problem yokturr sorun çekişteyse aceba pompadan mııı??? aracın modelini km sini aracı detaylı yazarsan yardımcı olabiliriz

opel vectra cdx 2,5 v6 170 hp 97 model lpg'li benzindede aynı sorun var 140.000 km'de bide aracın akü degişiminden sonra teyp kodudu girdim ama bir türlü cd kodunu giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
motorda tekleme varmı varsa cihaza bağlat eğer bobinlerin biri ve birkaçı arızalıysa gösterir . filtreleri değiştirdinizmi hava benzin filtrelerini.

hava filitresi ve gaz filtresi temiz ama benzin filtresini bilmiyorum zaten gaz ve benzindede tekliyor yokuşta zorlanıyor

hava filitresi ve gaz filtresi temiz ama benzin filtresini bilmiyorum zaten gaz ve benzindede tekliyor yokuşta zorlanıyor

Bobinde problemi varsa bir silindir ateşleme yapmıyordur, yani araç 3 silindirle çalışıyordur. Bu da öncelikle sarsıntılı çalışma anlamına gelir. O bir silindirin aldığı yakıt da egzosdan çiğ olarak atılır. Çekiş bariz biçimde düşük olur, arıza lambası kısa süre sonra yanar.

Geri