bmw x 5 icin fikirlerinizi alim arkadaslar..

x6 :D demircelik iscisi icin fazla gelmez mi Tolga..x5 icin bile zorluyoruz imkanlari...
önemli olan ne iş yaptığın değil abi gönlünün zenginliği:D şaka bi yana hayırlısı neyse o olsun abi....

sagolasin Tolga cigim Allah herkesin gönlüne göre versin..

emrah kardeş gurbetçisin paranın ne zor şartlarda kazanıldığını iyi biliyorsun.....boşver jeep filan al güzel bi a6..paşalar gibi binersin...ayrıca daha bi yakışır sana haberin olsun..:)

emrah kardeş gurbetçisin paranın ne zor şartlarda kazanıldığını iyi biliyorsun.....boşver jeep filan al güzel bi a6..paşalar gibi binersin...ayrıca daha bi yakışır sana haberin olsun..:)

tesekkürler Emre kardesim gercekten Almanya eskiden Almanya imis biz yetisemedik:D ama birde su var a6 gercekten hos bir araba arkadaslarda var ama a6 yerine hic düsünmeden bmw 5 lik kasa derim ben daha cok begeniyorum 5 lik kasalari yinede cok tesekkürler..

Her yeri ayrı bi güzel alın bencede hayırlısı olsun :D

dizel az yakar :D bmw de olsa

Yemişim zafirayı al gitsin :) ne soruyorsun yahu :) görmüyonmu hepmiz al diyoruz kamu oyu yoklaması sonucunda alman gerekiyor o arabayı :)

Araç satılamadıysa bence de alın.

arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum, ilginizden dolayi, Murat bir alemsin Vallahi nerdeyse adamlara 3-5 fazla verimde ihale bende kalsin diyecegim :D...yarin gidip soracagim hayirlisi bakalim..

Geri