BMW Türkiye´de Üretilecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi bmw x5 ayağamı düşecek :D

da bmw ye binilmez:D giray bu arada fiyatta oynama olurmu demişsin:D en fazla ulaşım ücreti olmaz oda en fazla 1000ytl:D

Pek sanmıyorum üretilebileceğini ama belli olmaz zaten sadece X3 ve X5 ler için böyle bir durum söz konusuymus

x3 e bişi olmasın yaa:D

bmw yan sanayi parçalar :( kulağa çok tuhaf geliyor.

sonuna kadar haklısın... BMW yöneticileri manyak mı ki kendi ülkelerinde üretmiyolarlar...
neyse zaten hükümete göre artık parası olan herkesin vatanı burası... ama Allah muhafaza paralarımz biterse vatansızız:((

nie her konuya hükümet vs die siyaset katıyosunuz anlamıyorum:mad:

fiat manyak mı renault manyak mı bursa da üretiyo...

daha ne istihdam işte... işsizlik die bas bas bağıran %53 değil mi???

Son düzenleme:
nie her konuya hükümet vs die siyaset katıyosunuz anlamıyorum:mad:

fiat manyak mı renault manyak mı bursa da üretiyo...

daha ne istihdam işte... işsizlik die bas bas bağıran %53 değil mi???

bizim şirkete eleman araık 12 ay gelenlere 1200 ytl maaşla iş beğendiremedik başvuran sayısıda 13-14 kişiydi sorun işsizlikmi tembellikmi iş beğenmemek burun büyüklüğümü anlayamadım...

bu konu 1.5 yıl öncesinin konusu arkadaşlar
tekirdağda görüşülen firmada çalışıyodum ben o dönem, magna steyr görüşmeye de o zamanlar geldi,o firma şu anda motor parçaları üretiyor kendi çapında farklı firmalara ama bunlar traktör ve dizel jeneratör motorlarına ait parçalar olduğu için üretimi yüksek teknolojili binek araç motorlarına göre çok daha basit. Artı motor parçası üretmek ile bu parçaları monte edip bitmiş motor üretebilmek arasında dağlar kadar fark var.
bu tarz bir işi alabilmek için büyük yatırımlara hazır,hiç bir riskten kaçmayacak bir yatırımcı şart. inşallah gözü kara bi yatırımcı çıkar da o işi de romanyaya kaptırmaz.

sonuna kadar haklısın... BMW yöneticileri manyak mı ki kendi ülkelerinde üretmiyolarlar...
neyse zaten hükümete göre artık parası olan herkesin vatanı burası... ama Allah muhafaza paralarımz biterse vatansızız:((

Yav bide bu tür insanlar türedi memlekette..Süper yaw hasta oluyorum..Bekir coşkun sağolsun :kop: :kop:

Geri