BMW M6 testi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında borusana sıradan kıyafetler we bi hacı muratla gidilmeli adamlar kapıdan sokmazlar ama bas bas paraları borusan a yaptın mı ilah olursun :)

çok zor bence bir günlük kirlamayı dene daha iyi.

...

Son düzenleme:
Valla ben babama doğum günü hediyesi falan olsun diye girerim muhabbete. Bizim burda bide Borusan otomotiv var neredeyse Ali sami yen stadyumu büyüklüğünde dehşet biryer. Anlatamam yani. Gelsende görsen :D

Doğum günü hediyesi biraz ağır kaçabilir :D

GTC yi ilk test ettiğim günü hatırlıyorum. test in 5. dk sinda yanımdaki görevi nin bana dediği tapki Can bey siz bu arabayı hep böylemi kullanmayı düşünüyorsunuz :D

Son düzenleme:
GTC yi ilk test ettiğim günü hatırlıyorum. test in 5. dk sinda yanımdaki görevi nin bana dediği tapki Can bey siz bu arabayı hep böylemi kullanmayı düşünüyorsunuz :D
ne açıdan? :) korktu mu eleman?

Para ile imanın kimde oldugu belli olmaz, takılmayın bu kadar, önemli olan kendini ifade edebilmek, eger mevcut test aracı varsa illaki teste cıkabilirsin, varmı yok mu bilmiyorum ama bmw sitesinden böyle bir test sürüşü için bilgi isteyebilirsin

yapabılırsın tabı ama arkadsların dedıgı gıbı agzın ıyı laf yapıck bıde sık gıyınmen lazım ben bıkez maslak dogus otomotıon da lamborghinıye bakmaya gtmıstm bı baktm kapılar kapalı flan kımse bınemıyor ordakı manken arkadasa bu ne sacmlık ben cddı alıcıyım satıs mudurunu cagır bna dedım ahah 3 takım elbıselı arkads geldı bındık calıstırdık gaz verdk bılgılerım alındı arkadslar hala arıyor mert bey yenı modellerımız geldı almayı dusunmuyormusunuz dıe bende yenı f430 aldım yaza satmayı dusunuyorum sıze gerı donerım dedım aah:D:D

121020091291b.jpg

__34 EU 8808__

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637

Geri