BMW E60(5 kasa) için ledli fara ne dersiniz??

Bmw E60 için hangi far daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ledli far güzel durur bencede

orjinali diyorum, LED li olanlarda o çizgisel güzelliği yakalayamamışlar...

Allah göstermesin herangi bir kaza anında arabanın modeline göre orjinalinde ne varsa onu tamin eder kasko şirketi ayrıca daha kötü bir durum var senin aldığın o ledli stoplarıda alırlar onlardan da olursun hangisini taktırırsan taktır mutlaka poliçene işlet
mesela benim arabada normalde halojen far var ben mercekli cdx farı taktım 1000 tl fiyat biçtiler farlara poliçeye işlediler 30 tl far ödedim
dediğim gibi mutlaka işlet kafan rahat olsun kardeşim
şimdiden güle güle kullanman dileği ile..

çok sağol ahmet abi dediğini yapıcaz hayırlısıyla 2 haftaya kadar takmayı düşünüyoruz bakalım

herkeze çok teşekkürler hepinizin fikirlerini değerlendireceğim..

led li yakışır...

orijinal daha uyumlu diye düsünüyorum ama yinede karar senin tabiki..

oem Lci yazan ledlı far gulemiş yakışır

teşekkürler :)

walla ledli stopların görüntüsü bambaşka ama orjinal olmayan stoplar aracınızda arıza lambası yanmasına sebep olabilir.hatta ve hatta e90 kasa 3 serilerine sonradan yan sanayi xenon yaptırıp kontrol ünitesinin bozulmasına sebep olan araçlar biliyorum.bu yüzden bu tip bir işlem yaptırmadan önce iyice araştırmanızı öneririm.sonuçta BMW'ler nazik arabalar ve orjinalin dışında pek parçayı desteklemiyorlar.ayrıca aracınızın garantisini uzattığınızı söylemişsiniz ancak europlus BMW'nin bir hizmeti değil ergo-isviçre sigortanın bir hizmetidir ve BMW'nin verdiği garanti hizmetinden çok daha farklı olarak işlemektedir.yani kapsam alanı normal garantiden çok farklıdır.europlus'ı mekanik bir kasko olarak değerlendirebilirsiniz.zaten ileride farlarınızla,stoplarınızla veya elektronik aksamınızla ilgili olarak yaşayacağınız herhangi bir problemi europlus büyük ihtimalle karşılamayacaktır.Stop konusuna geri dönersek bence imkanınız varsa orjinal parçadan şaşmayın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri