BMW 5.20 M Technic

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk ilandaki araba ck güzel bende askere gitmeden önce istiyorum nasipse. bence 19 yaşındaki bi insana gider zevk meselesi varsa hastalıgı hiç durmasın bence ama 2.0lt motorlar düşük geliyo bu kasaya göre 2.8 veya 3.0 varsa imkanı onlara baksın. e46 kasalarda 80binden sonra yağ yakıyorlar hastalıgıdır. ilk ilana baksın bence:D benim çok hoşuma gitti

ya o 5 serisi olsa bende düşünürüm ama 2 gün sonra okula baba arabasıyla geliyor falan diye söylenti çıkacak demiş oluyum:)

bu aracın aynısı bızım mahllede sıte göruyorum m paket cok harıka duruyor tam ıstedıgım gıbı bır bmv

İzmir de BMW ler revaşta BMW olsun yılı önemli değil.
BMW si olanın yanında hatunuda oluyo o sebepten istiyodur 19 yaşındaki arkadaş:D:D:D

İzmir de BMW ler revaşta BMW olsun yılı önemli değil.
BMW si olanın yanında hatunuda oluyo o sebepten istiyodur 19 yaşındaki arkadaş:D:D:D

:D:D:D
Onu bunu bilmem bmw nin yaşı olmaz.Böyle ağır ve hoş bi araba varken paradada sıkıntım yokken düşünmem bile alır keyfime bakarım.

bmv olsun taştan olsun :D

ilk ilandaki araba ck güzel bende askere gitmeden önce istiyorum nasipse. bence 19 yaşındaki bi insana gider zevk meselesi varsa hastalıgı hiç durmasın bence ama 2.0lt motorlar düşük geliyo bu kasaya göre 2.8 veya 3.0 varsa imkanı onlara baksın. e46 kasalarda 80binden sonra yağ yakıyorlar hastalıgıdır. ilk ilana baksın bence:D benim çok hoşuma gitti

arabam 160 binde gram yağ yakmaz. tamamen arabanın kondisyonu ile alakalı

görünene göre ortak karar 19 yaşında birini 5 kasa gitmez :D biz birazcık farklı olsun diye düüşünüyorz a3 116 golf gibi bi çok seçenek var gençlere göre nerdeyse bütün m paket ilanlarındaki arbalar bu kadar temiz ve diri duruyo peki araba hakkında bilgisi olan yok mu??

bu araba hakkinda bilgisi olan mi, yoksa 520 i ler hakkindami bilgi istiyorsun..eger 520 i ler hakkindaysa .temiz kullanilmis bakimlari zamaninda yapilmissa kesinlikle üzmez cok komforlu ve müthis bir sürüs keyfi fardir .sürüs keyfi diger arabalara uymaz .bambaskadir. kücük bir dezavantaji var.oda 150 hp ve otomatik olusu aslinda cok hantal sayilmaz ama biraz zayif kaliyor bana göre . roket gibi firlatsin gibi bir düsüncesi olmayan icin iyi bir secim..
uzun yillar opel ve bmw kullandim sorularina seve seve cevap verebilirim..

linkini verdigin M paket 520i de bir kac detay farkli normalinde bu model fabrikasyon M paketlerde spor koltuk deri alcantara kombinasyonuda olmasi lazimdi. ama istege bagli bir durumda olabilir tabi..

Son düzenleme:
Geri