Bmv gece görüşü teknolojisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bukadar kasmaya gerek yoktu gece görüş gözlüğüyle araba süreriz bizde.hem gözlüğü eve görürüz hırsızlar çalamaz:):):)

Ekranın yeri ters olmus siz birde mersodaki yerini görün night visionu acınca dijital göstergeler kayboluyor ekran beliriyor,kapatınca normal devir hız göstergeleri geliyor süper..

bide uzunları araba otomatik yaksa noolcak yakmasa noolcak

coRSac' Alıntı:
Ekranın yeri ters olmus siz birde mersodaki yerini görün night visionu acınca dijital göstergeler kayboluyor ekran beliriyor,kapatınca normal devir hız göstergeleri geliyor süper..

benden çok yaşıyacaksın aynısını yazacaktım mercedes daha önce buldu yazacaktım neyse paylaşım için teşekkürler

YUHH diyorum başkada birşey demiyorum. Bizim memleketteki aramabaların %20 sinin far ve lambalarının yanmadığını düşünücek olursak...

sbademci' Alıntı:
YUHH diyorum başkada birşey demiyorum. Bizim memleketteki aramabaların %20 sinin far ve lambalarının yanmadığını düşünücek olursak...
fara gerek yok artık :D bmw ye fosforlu şeritler yapıştırcaksın karşıdan gelen araba fark etcekseni :)

teknoloji çıktı çıkalı, şöförlük mesleğinin ağırlığı kalmadı bea:)

aferim bmv ye bak ne güzel yeni bulmuşlar teknolojiyi ya bide lütfedip arabasına koyuyor :D:D:D

Geri