Bluetoothlu Araç Kiti Önerileriniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar...
Trafik Yeterince Tehlikeli Birde Ben Tehikeye Atmayım Diyerek
bluetoothlu araç kiti almaya karar verdim kulladınız veya bildiğiniz memnun kaldığınız kitler varsa paylaşırsanız sevinirim
Paylaşımlarınız İçin Şimdiden Teşşekkürler...

parrot marka araç kitini kullanıyorum gayet memnunum 407 yi bayşden alırken aracın üzerinde hediye olarak gelmişti ve şimdiye kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı benim ürün parrot ck3100

http://www.mobicom.com.tr/catinfo.asp?cid=0

Bu işin ehli parrot tabii ki ama biraz rakam tutuyor, ucuz olanda bluetooth'lu transmitterler var onlarda gayet iyi. Ben ragadis olanı kullanıyorum gayet iyi. İki problemi var. Birincisi telefonun bluetooth'u acık olduğu için şarjını bitiriyor(gerçi hepsi aynı), diğeride şehir değiştirdiğinizde temiz radyo frekansı bulmanız gerekiyor onun haricinde güzel ve ekonomik

Ahmet Altınçubuk

al bir navigasyon cihazı 130-170 tl arası bişey hem buluetooth sorununu çöz hemde film izle navigasyon olarak kullan gerisi sana kalmış:)

Marka diyorsanız "parrot"

parrot alll.ucuz modeli olsun gene parrot.

bluetooth kulaklık al daha ucuz 59TL sadece araçda değil normal hayatta kullanımı gercekten gerekli oldu artık.

arkadaşlar biraz konunun dışında olacak belki ama ViseeO diye bir bluetooth markası gören duyan bilen varmı?

katılıyorum. samsungun bi modeli var. süper devamlı kulağında da takılı kalmak zorunda değil.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...x?productId=telbkulsamhm1500&categoryId=16218

bildiğim kadarıyla çift telefon kullanabiliyorsun.

bunun aynısından bende aldım cok güzel kaliteli dediğin gibi gün içerisinde ihtiyac duymadım mı yakama takıyorum nokia e72 de uyumlu tek sıkıntı ortadaki tuş basınca son aranan numarayı otomatik arıyor bazen emniyet kemerine denk geliyor bu tuş :)

Geri