Blow Off hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uurayli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uurayli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar, benim 2006 model astra 2.0 turbo twintop bir aracım var ve ben blow off taktırmayı düşünüyorum, herhangi bir olumsuz etkisi olur mu? kolay takılır mı ileri de sorun çıkarır mı? genelde forumlardan blow off un faydalı bir alet olduğu yazıyor, eğer bu alet gerçekten faydalıysa neden fabrika çıkışında standart olarak takılı gelmiyor? şimdiden teşekkürler.

selam kardeşim araban süper bir otomobil söylemek istiyorum:) blow off vana tarzı bir alettir. Gazı kestiğinizde kesilen turbo basıncını turbu kulaklarını geri döndürür ve tekrar gaz verdiğinizde turbo devreye girerken gecikme yaşar blow off ise ''ÇUFF'' sesinin dışında:) bu gecikmeyi ortadan kaldırır ve turbo kulaklarının gaz kestiğinizde geri dönmesini engeller, fabrika çıkışı impreza sti da bile yok bu sistem ki kaldı astra turboya koysunlar:) fabrikalar en az masrafla en ideal arabayı yapmaya uğraşırlar, blow off bir modifiye parçası olarak kullanılır. Sesi insanı çıldırtabilir:) delirtebilir ve tetikleyebilir:) bu yüzden dikkat etmemiz de gerekir:)

Geri