blaupunkt amfi oneri

Vectrali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ben varna da okuyorum blupunk 4 kanal gta-460 modelinde 800 watt amfi buldum fiyati 170 ytl ye geliyo ne dersiniz is gorur mu alayim mi onerileriniz nedir?gozunuzu seveyim anlayan arkadaslar yardimci olsun simdiden tesekkur ederim...

ne besliyeceksin o amfiyle? onu yazarsan olur mu olmaz mı bakalım söyleyelim.
800 watt ı boşver rms değeri 4x60 wattır o amfinin.
ürün sıfır mı? 170 lira normal fiyat.

ben bi blaupunkt bulmuştum 24 volt ile çalışıyordu dikkat et

blaupunkt velocity serisi değilse alma

oda 300 üzerinde fiyatı vardı galiba

urun sıfır benım jvc kdlh 911 4x50 guzel bı teybım var sımdılık ona ıkı oval bıde bas baglıcam.ılerde ıkı oval ve 1 takım kompenentle calıstırmayı dusunuyorum.bas ıcın de mono amfı almayı dusunuyorum.varna da hertz amfı baktım 5 kanal 350 ytl,bıde 40 cm bas oda hertz 200 ytl bunlar ıcın ne dersınız ?kısacası benım amacım kalıtelı bı sıstem kurmak uygun fıyat aralıgında ...

Guzel bı marka ama,bence ßaşka ürünlerde araştırabilirsin..o fiyata daha guzel sıfır urunlerde bulabılırsın..

ya xetec vektor serisine baktim ama alan arkadaslar tavsiye etmedi arizali cikiyormus.hertz dusunuyorum 5 kanalli iki oval ve 40 cm hertz basa yeterli olur mu sence?blaupunk u secmemin nedenide fiyatinin uygun olmasi ve iyi bir marka olmasi...

5.ci Kanalı kaç rms verıyor bılgın varmı?

ya bilmiyorum ama benim istegim 38 yada 40 cm guzel bi basi iki ovali daha sonrada iki compenenti rahatca sorunsuz calistirsin,bunu da yaparken tek ve iyi bir marka ses sistemi yapmak istiyorum.ozel mesajda attigin gibi bas kontrolde olsa fena olmaz hani:)bilmiyorum cok mu sey istedim:)

Hayır,Normalde bass anfılerının Çoğunda bass Kontrol mevcut..Eğer harici almak istersende 50Ytl..38cm bass diyorsun ama Jbl 38 250 rms GT4-15 modeli mesela,alpine typr 38cm i 750rms:) Yanı senın alman gereken 250rms değerınde ßişey olmalı..Bu Konularda Fazla acele etme..ßence bıraz daha butcenı artır ve guzel ßı sıstem yap..Herkez sesi açıp balkondaki tozları alırken,sen toz beziyle kaputunu silme..Iyı ßır ornek oldu sanırım...

Geri