vardır ya 10-15 tane.. opc de max 15 adet olması lazım , yani ikisi de aynı sayıda girdi diye biliorum ama 20 yi geçmediğine eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
black whitee nedir yahu onu bir acıklayın önce![]()
siyah tavan sıyah ayna sıyah opc lıne jant ayrıca ıcı derı ve kumas karısımı ve ayrıca on konsol sıyah beyaz arka camlar renklı sıyah olunca black white oluyo benımkıde black white![]()
aslında arabayı hıc yıkatmıyorum 1 ay olcak ama beyaz oldugu ıcın temız gıbı duruyo yanıben bi silivrideki 2 taneyi biliyorum
ya bide buranın bu çamurunda nası o kadar temiz tutuyosunuz şunları ne zaman görsem pırıl pırıl.
ben her pazar yıkıyorum pazartesi iptal oluyo![]()
demekki beyaz alcazaslında arabayı hıc yıkatmıyorum 1 ay olcak ama beyaz oldugu ıcın temız gıbı duruyo yanı![]()
ben fabrıkadan bole aldım valla çarşı stil değilimblack & white namı değer smokin stlye dır tasarım firmaları yapar genelde smokin style dersen aynen o corsadaki gibi yaparlar opel ismini değiştirmiş kendince black & white yapmış güzel bir olay ama basit değil benim bildiğim lamborginilerin bir kaçında west cost customın yapdığı smokin style var bir kaç tanede rx-8 biliyorum..
eğer hakkını verip orjinal yaparsanız gerçekden çok harika bir şey çünkü araba komple kaporta boyaya giriyor tavandan tabana kadar sıfırdan boyanıyor iç döşemeler çıkıyor ön göğüs çıkıyor yani araba komple nerdeyse sökülüyor..
birde apaçi style yapmak var tavanı aynaları kaplama yaparsınız siyah jant takarsınız olur size çarşı black & white a karşı style![]()
![]()