Bisiklet Taşıyıcı

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
OA_2437111.jpg

Resimde görülen taşıyıcıdan almak istiyorum. İki tane çocuk bisikleti taşıyacağım. Hatay-Konya-Antalya-İzmir v.s. gibi bayağı yol yapacağım. Güvenlik açısından sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Ancak kanunlar ne diyor bu işe hiç fikrim yok. O kadar yol boyunca tedirgin olmak istemiyorum. Kısacası bu taşıyıcılar yasak mı değil mi? Kullananlar da yorum yaparsa sevinirim. İyi kötü yanları nelerdir? Alırken nelere dikkat etmek gerek v.s...

Resimdeki kanunlara oldukça uygun görünüm veriyor. Baksana altta park ve stop ışıkları da var. Akl-ı selim hiçbir polis ona birşey diyemez.

Ancak bisikletsever biri olarak, o aparattan bende olsa bile, benim araca nasıl bağlarım bilmiyorum, far çıkış kablo soketi bağlantısı benim araçta yoktur diye tahmin ediyorum.

Ancak Opel 'de yüksek ihtimal vardır.

Bu arada benim tam 2 dağ bisikletim var. Arasıra kullanmak ter atmak, sadece bedenen değil, moral olarak ta çok iyi geliyor. Fırsat buldukça markete, etkmek almaya bisikletle cıkıyorum ki bu kültür bizde pek yok. Bisiklet sadece cocukların veya bazı marjinal kişilerin uğraşısı olarak görülüyor.

Bisiklet tasiyici bende dusunuyorum yalniz arabanin arkasina bisiketi tuttum bisikletin tekerleri disarida kaliyor biraz arac kullanirken nasil olur bilmiyorum o yuzden almadim simdilik on tekeri sokmek mi gerekiyor acaba

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Plakalık ve arka stoplar alacağım taşıyıcıda yok. Arka stoplar nispeten görünür de plakayı bilemiyorum.

Bir de çocuk bisikleti taşınabilir mi acaba? Bisikleti çatısından mı asıyoruz, ayrı bir bağlama teşkilatı mı var?

Resimde gösterdiğiniz; opel corsa ve astralarda donanım olarak sunulan flex-fix bisiklet taşıyıcısıdır...Yani plakanın hemen altında çekmece şeklinde 4 adet bisiklete kadar taşıma kapasitesi sunan donanım...Böyle bir donanımın fabrika çıkışı dışında satılacağını sanmıyorum...Yalnız bagaj kapağına asılan platformlar hiper marketlerde vs bulunuyor..

O zaman sunduğu işe göre bence bedava ürün Aykan Abi ;) ben al derim :)

abi o fabrika çıkışı olur çünkü bizim kitapçıkta o donanım olunca yedek lastik olmadığını yazıyor

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/2-bisiklet-tasima-aparati-2-bisiklet-kapasiteli-86128075
astra g aracıma takmak için geçen sene bu üründen aldım. 300 km git, 300 km gel toplam 600 km yol yaptım. bir adet yetişkin 26 jant dağ bisikleti taşıdım. eğer aracınıza sıkıca ve doğru şekilde bağlayıp, kayışını sıkıca gerdirirseniz hiçbir sorun olmaz. yolculuk sırasında arasıra duracaksınızdır, kontrol eder ve kayışını gerdirirseniz sorun olmaz.

Ekli dosyalar

• 86128075_tn50_0.webp
    86128075_tn50_0.webp
    8.6 KB · Görüntüleme: 18
Peki bisikletin bu aparata montajı nasıl yapılıyor?

Çocuk bisikleti taşıyabilir miyim?

Geri