bisey sorsam ?

ozgur_dezen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar opelimin gosterge rengini degistirmek istiyorum arka tarafina mavi takicam ama aklima takilan bi soru var
gosterge arkasinda kac ampul var ornegin ben ibrelerin rengini kirmizi yapsam arka tarafin rengini mavi yapsam olurmu? oyle bisey varmi ? olmazsa nasil bi yol izlemem gerekir?
bi arkadasimiz burda yapmis, gosterge mavi ibreler kirmizi
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7722&highlight=kadran

simdiden sagolun

Son düzenleme:
Ben Yaptim Komple Kirmizi Yaptim... Lambalar Led Li Değil Onu Söyleyim Normal Boyali Ampul Kullaniliyor... Benzin Göstergesinde Tek Ampul Var... Km Kadraninda 2 Ampul Var... Hararet Göstergesinde Tek Ampul Var... Benzin Göstergesinde Tek Ampul Var... Sanirim Yol Bilgisayarinda 3 Ampul Olmasi Gerek Ben Yeni Yaptirdim Fena Olmadi Yanliz Led Li Değil Onu Belirtiyim Sana...2001 Den Sonra Yada 2000 Dahil Led Li... Bunu Bilmeni Isterim... Resimler Var Eski Konulardan Bakabilirsin...

Mavi Led Siz Olduğu Için Boğuyor Canli Durmuyor Kirmizi Tavsiyem Olur Benim Tercihim Bu... 30 Ytl Burda Masrafi Olur Benim Yol Bilgisayirinda Siliklik Vardi Onunla Beraber 50 Ytl ödedim... Sizin Orayi Bilemem Ancak Mavi Düşünme Derim... Wolksvagen Lerinki Gibi Renk Bekleme Derim...

hmm bunu ben bi dusunuyum arkadasim dedigin gibi vw lerdeki super; isigi falan olsun super yapmis adamlar oyle valla surerken baska bi hava katiyor bu isiklar... bakalim artik bende bi elim bosalsin yaptirmayi dusunuyorum bakalim nasil olacak....

hayırlısı derim yaptır görelim resim ekle...

Arkadaslar bu lambalari kendimiz takabilirmiyiz?

Geri