• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Birkaç saatliğine açıyorum bu başlığı !!!

markopasa86

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başlık biraz dikkat çekici olsun diye böyle yazdım :) Şuan yeşilköydeyim arabamda iphone dan yaziyorum , bir iş icin gelmistim yesilkoye fakat isim haftaya kaldi o yuzden bu aksam isim yok, hazir burdayken Yesilkoy Florya Bakirkoy ve yakinlarda oturan,bu aksam isi olmayan arkadaslarla bulusma ayarlayalim diye dusundum, aksam 9 a kadar fln beklucem eger gelen olursa 1 kac saatligine guzel bir bulusma ayarlar, cay kahve bisiler iceriz. :) suan dunya ticaret merkezine gidiyorum, birazdan tekrar bakicam , umarim gelen olur, bu arada caylar benden :D

Ynt: Birkaç saatliğine açıyorum bu başlığı !!!

Başlık gerçekten dikkat çekici olmuş. ((:

Başlıktaki can alıcı nokta çayların Sercan'dan oluşu bence.  :)

Müsait olan arkadaşlar inşallah gelir Sercan.  :)

Vallahi yemekteyim nedir bu oldum biran  011zaa

sercan araçı işyerine bıraktım yoksa seve seve gelirdim zaten bende sefaköydeydim olacakya normalde aracı bırakmam

yakında olsam kesin orada olurdum
başlıkta ilgi çekici olmuş :)

:) abi saat 9.30 a kadar fln buralardayim iste o yuzden gelen olursa eger bi muabbet olur, iki cay icer fotograf cekeriz diye actim basligi :) arada bakiyorum gelen olursa guzel olur olmazsada 10 a dogru döncem zaten :)

Sting link' Alıntı:
sercan araçı işyerine bıraktım yoksa seve seve gelirdim zaten bende sefaköydeydim olacakya normalde aracı bırakmam
Anladim eser bey kısmet ne diyelim :)

bende şuan çok yakınım ama hem başlığı geç gördüm hem arabam yanımda değil hem ikiside olsa bile ben şuan işteyim:)

Mucize bile yetmez gelmene desene :D zaten geldim ben eve...Hakan bey istersen kapatalm konuyu bosuna kalabalik yapmasn :)

Geri