Ruslarin o yaziya yazdigi yorumlari okuyaniniz oldumu ????? Ben Rusyada yasayan biri olarak birkac kisiye okudum o yaziyi, verdikleri cevaplari siz tahmin edin......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merak ettim doğrusu rusların yorumlarını. Onlar ne diyorlar bu listeye.Ruslarin o yaziya yazdigi yorumlari okuyaniniz oldumu ????? Ben Rusyada yasayan biri olarak birkac kisiye okudum o yaziyi, verdikleri cevaplari siz tahmin edin......
Ruslarin o yaziya yazdigi yorumlari okuyaniniz oldumu ????? Ben Rusyada yasayan biri olarak birkac kisiye okudum o yaziyi, verdikleri cevaplari siz tahmin edin......
merak ettim doğrusu rusların yorumlarını. Onlar ne diyorlar bu listeye.
Gercekten boylemi dusunuyorsun, yoksa sakami yapiyorsun?????ruslar biz olmadan yapamaz ne derlerse desinler..:rulet: :saplak: seviyorlar bizi ellerinde degil.
ruslar biz olmadan yapamaz ne derlerse desinler..:rulet: :saplak: seviyorlar bizi ellerinde degil.
Kemerdeydim gecen hafta..misafirperver bir millet olduğumuz açık, rusları herkes gibi ben de seviyorum ama hanım hiç sevmiyor, kemer de tatil yapmaya hasret kaldık.