biri lexmaul almış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RespecT' Alıntı:
hayırlı olsun hakan abi.darısı bize dicem ama money talks :)
Emre Teşekkür ederim bu konuda gereken açıklamayı yaparım sana

coldekiadam' Alıntı:
Hakan Abi senden böle bi tepki alacağımı biliyodum:)

Abi tabiki şaka yapıyorum..Ben sanki az mı para harcadım..Olsa gene devam edecem, bu yaza doğru kapak taşlatıcam mesela, lex işi daha sonra..

Ama anlayamadığım, benim araba ve senin araba 139 adetten biri mi?

Bende şaka yapıyorum Deniz
Benim model 95' 456 Adet var

dragon' Alıntı:
Ne marka abi? Dün çıkamadım,bugün bakacaktım sana egzos ama almışsın artık,hayırlı olsun abi gülegüle kullan..

Sağol Yavuz dediğim gibi Bosal aldım.Son susturucu tamamda Orta susturucu Belçika dan geliyor.
Şimdi geriye bir şey kalıyor şu bilen egzoz u kaldırıp adamın atolyesinin orta yerine fırlatıp atmak.

Hayırlı olsun abi, Bosal iyidir iyi.. Güngören'de bi deneme yapmak lazım kasislerde.. :)

Cumartesi Güngören ve Çorlu da gerekli test leri yapacağım

Son susturucu tamamda Orta susturucu Belçika dan geliyor

Hayırlı olsun güle güle kullan . Orta susturucu merak ettim.
Herhalde özellikli olsa gerek.:confused:

Hakan abi , c.tesi Güngören'deki teste katılmak isterim doğrusu ; tabii gerçekten orada olacaksa :confused: hem gsi ' ı da görmüş oluruz bahaneyle :)

bu siteye üye olan önce GSİ lanıyor sonra yavaş yavaş Lex 'leniyor nedir bu durum bi açıklama istiyor kamuoyu

eee şimdi lexi kim aldı??

kurt.ibrahim' Alıntı:
Son susturucu tamamda Orta susturucu Belçika dan geliyor

Hayırlı olsun güle güle kullan . Orta susturucu merak ettim.
Herhalde özellikli olsa gerek.:confused:
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Orta susturucu ya gelince,hiç bir özellik yok.Standart orta susturucu malum sanayimizde nereye gidersem gideyim orta egzoz var deniyor.Ama gerçek öyle değil.
Yetkili servislerinde stoklarında GSI C20XE orjinal orta susturucu olmadığı için Belçika dan geliyor.Hem aynı marka hem daha ucuza

34BRS97' Alıntı:
Hakan abi , c.tesi Güngören'deki teste katılmak isterim doğrusu ; tabii gerçekten orada olacaksa :confused: hem gsi ' ı da görmüş oluruz bahaneyle :)
Güngören henüz kesin değil.Ama Çorlu kesin

harun_hu001' Alıntı:
bu siteye üye olan önce GSİ lanıyor sonra yavaş yavaş Lex 'leniyor nedir bu durum bi açıklama istiyor kamuoyu

eee şimdi lexi kim aldı??
Aslında GSI benim için geçici bir kaçamak.İdealimdeki Opel i bilenler biliyor.
Lex konusu ise,üretici firma Opel in montajını unuttuğu parçayı biz gönülden Opel ciler olarak,unuttukları yerlere montajını sağlıyoruz.
Lex i kim aldı soru na gelince,Lex i Sivas taki tombul sevimli bir arkadaş aldı.(Üzgünüm çok baskı var.)
Ben daha sıradayım.

asTRa' Alıntı:
Lex i kim aldı soru na gelince,Lex i Sivas taki tombul sevimli bir arkadaş aldı.(Üzgünüm çok baskı var.)
Ben daha sıradayım.

abi sende alırsın inşALLAH, ama bu kadarda olmaz Onur yaa ayıp ayıp:)(sivasta başka tombul sevimli arkadaş yok dimi?):D

Tekrar gülegüle kullan Bilgi için teşekkürler.:alkis:

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Orta susturucu ya gelince,hiç bir özellik yok.Standart orta susturucu malum sanayimizde nereye gidersem gideyim orta egzoz var deniyor.Ama gerçek öyle değil.
Yetkili servislerinde stoklarında GSI C20XE orjinal orta susturucu olmadığı için Belçika dan geliyor.Hem aynı marka hem daha ucuza

asTRa' Alıntı:
Lexi kim aldı soru na gelince,Lex i Sivas taki tombul sevimli bir arkadaş aldı.(Üzgünüm çok baskı var.)
Ben daha sıradayım.

Hadi geçmiş olsun.. :)

Geri