Biri Bana Şu Ürünü Alabilir Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyvallah daha önce bu adamlar ile iletişimim oldu ama adamlar uçmuş fiyat konusunda. :(

Öncelikle bu ürünü bulma çalışması içindeyim alır isem ne ala almaz isem artık yıl demeden buji kablosu alıp kullanacağım. Başka da bir şey gelmiyor elimden. Aslında bu kabloların dışı metal olanları vardı ama onlar dışa atlama olayı kısa zaman da oluyor idi bende plastik olanı aldım ama bu kezde sıcağa dayanmadı kavrulup gidiyor.

Satıcı güvenilir görünüyor. Takipçi kargo ile gönderiyor. Sanal kredi kartı ile sorunsuz alabilirsiniz.

Alınmasına alınır da işi bilen arkadaşlar için iki dakikalık iş ama beni aşar bu iş.

Ürünü arkadaşımız tasmaniandevil (Ümit) siparişini vermiş kendisine buradan teşekkür ederim. İnşallah kısa zaman içinde elimizde olacak. Sorunu bu ürün çözer diye ümit ediyorum. Çözmez ise artık yapacak bir şeyde kalmadı sanırım.

Merhaba arkadaşlar konuyu güncellemek istedim çünkü gerçekten benimle aynı derdi yaşayan arkadaşlar için bu ürün resmen bulunmaz nimet oldu. Ürün asla ve asla yanmıyor kendi aracım da kullanıyorum. Keşke zamanında bu üründen alsa imişim.

attachment.php

Ekli dosyalar

• kablo (Small) (Custom).webp
    kablo (Small) (Custom).webp
    946 bayt · Görüntüleme: 32
Zengin olsam alırdım be forum arkadaşım.

Geri