birazda sağlık !!!!

cok cok gecmiş olsun

geçmiş olsun....

Bahsettiğiniz olay hala başımda ve parmağıma dokunan birini rahatlıkla dövebilirim bu yuzden. Eşimle kavga sebebim bile olmuştu, sonuçta sanırım tırnağı komple çektirmek gerekiyo. Bide onu çektirecek babayiğit, şimdilik o ben değilim :D

abi bu kadar büyütmeyin yav:) benim kuzenin böyle bir problemi vardı bi gün dayanamadı kalk olum dayanamıyorum artık gidelim doktora dedi:) doktora gittik doktor iki seçenek sundu 1.tırnak çekilecek ama bunu pek tavsiye etmiyorum tekrar çıkıp yine batıyor dedi 2.seçenek ise küçük bir ameliyat ile tırnağı çekmeden biraz üst kısımdan deriyi kesip tırnağın kökünü bulup doğru çıkması için şekil veriyoruz dedi ve %100 garanti verdi bizimde aklımıza yattı hemen yaptırdık sonucu sorarsanız 3 ay oldu batmadan eser yok üstelik tırnakta çekilmedi

Bahsettiğiniz olay hala başımda ve parmağıma dokunan birini rahatlıkla dövebilirim bu yuzden. Eşimle kavga sebebim bile olmuştu, sonuçta sanırım tırnağı komple çektirmek gerekiyo. Bide onu çektirecek babayiğit, şimdilik o ben değilim :D

bende doktora gitmem düzelir dedim düzelmedi sen bi doktora gözük istersen.

Geri