Birazda Hayatta Yaşadıklarımızdan Gülelim :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birgün akşam evde arkadaşlarla oturuyorduk. Gecenin geç bir vaktinde kapı çaldı. Annem odanın kapısına gelip "oğlum asker arkadaşın kapıda" dedi. Kapıya koştum tanımadığım birisi. Odaya döndüm "kapıda tanımadığım bir tip var" dedim. Abim gülerek "ulan birincisi sen askerlik yaptında mı gelen senin asker arkadaşın olsun, o gelen benim asker arkadaşımdır, ikincisi o anne sadece sana mı ait" deyip arkadaşını karşılamaya gitti. Odada bulunan arkadaşlar benim salak halime epeyce gülmüştü, her gördükleri yerde "ne haber tertip" diye bir süre dalga geçtiler.

Birgün akşam evde arkadaşlarla oturuyorduk. Gecenin geç bir vaktinde kapı çaldı. Annem odanın kapısına gelip "oğlum asker arkadaşın kapıda" dedi. Kapıya koştum tanımadığım birisi. Odaya döndüm "kapıda tanımadığım bir tip var" dedim. Abim gülerek "ulan birincisi sen askerlik yaptında mı gelen senin asker arkadaşın olsun, o gelen benim asker arkadaşımdır, ikincisi o anne sadece sana mı ait" deyip arkadaşını karşılamaya gitti. Odada bulunan arkadaşlar benim salak halime epeyce gülmüştü, her gördükleri yerde "ne haber tertip" diye bir süre dalga geçtiler.

iyiymiş abi valla :D

benım arkadaşta 1.6 doğanla 170 basıp makas atıyomus :D benım arabaya kafa tutarmıs :D bende doğandır yapar diyorum ne dıyım :D

benimki farkı. İşyerinde bigün bizim site opelim.nete girdim. geziniyorum. Aynı odayı paylaştığım arkadaşım geldi Şöyle bir ekrana baktı. "Way seni çapkın........" Ben tabi dumur. "öpelim.net haaa, söylemem mi ben seni yengeye? demezmi abi bir gülmeye başladım. tabi o neye güldüğümü de anlamadı. Gülme krizinin ardından siteyi gezdirince bu defa da arkadaşa gülmeye başladık. komik bi durumdu. opelim.net ailesi ile ilgili olduğu için paylaşayım dedim.....
puahuahuha öpelim :kop:

Yıl 2004. Senenin son çeyreği.
Lise son sınıftayım. Derste birden paralardan 6 sıfır atılma mevzusu açıldı.
Neyse arkadaş "Hocam bişe sorabilir miyim?" deyip ayağa kalktı. "Şimdi paralardan 6 sıfır atılınca milyon kavramı kalkacak, o zaman Türkiye'nin nüfusu 60 mı olacak?" dedi. Ama gayet ciddi. Sınıf koptu, arkadaş etrafına bakıyor. "Ya tamam size de şaka yapılmıyo" dese de anlayan anladı:D:D

:D:D:D:D:D Off Koptum Ya Bütün konuları Teker Teker okudum Allah Allaaaah :D:D:D:D:D
Bi Tanede ben anlatıyım Şimdi Arkadaşla Arabaya dogru gidiyoruz Benim Arabaya Herneyse Bindik Tabi Radyoyu Açtık Cd taktık Çalıyor iLeride Dedi Ses Sistemi Yok bunda Dedi Bende O Ara Arkadaşın Sistemini Almıştım Var Yok Var Yok Çektim Sağa Açtım Bagajı Gösterdim Sen buna Sistem mi Diosun Falan dedi Arkadasta onların hepsi 1.5 2 milyara topladı markalarını bilemicem şimdide herneyse marka diyorum sistem diorum dedim ama sesten arkadaki silecek titrior cocuktada 90 model mi de bi dogan var sen benim arabadaki ses sistemini bi görsen dedi tamam gel gidelim dedim hayır olmaz falan dedi tabi arabaylayız gittik onların kapının önüne hadi aç bagajıda bakalım dedim ya ben sana şaka yaptım dedi arabada söledim sesten duymadın heralde dedi bilmem ki dedim cocugun evide biraz uzak madem şaka dedim şimdi benzin istasyonuna gidiyoruz bide benim arabanın deposuna 30 liralık gaz atta depoyada bi şaka yap dedim (Buda ben depoya hiç 30 liralık gaz atmadım:D)
Çocukta Mecbur atmıştı :D:D

Tüm hikayeler süper. Alşam akşam baya güldürdünüz. :D

Sizlerdende Bekliyoruz Yiğitim :D

Geri