Bir ülkede ruhsat yenilemek 10 gün sürüyorsa hiç bir şeye şaşırmam!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunerrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş az once de sınav haftam da arabasız kaldım dıyordun :) geçmiş olsun

Anamızın karnından arabayla doğmadık okula minibüsle de gidilir elbet. Evet arabasız kaldım kötü bir şey. Ama asıl düşündüğüm 10 günde nasıl bir ruhsat yenilenir.

wolo yu bende de w0l0 yazmislar ayni problem muayinede bende demi cikicak

On gün dediğin nedir ki? Sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçer gider. 30 sene kadar evvel şehirdışından alınan bir aracın tescil işlemi için bir ay kadar bekliyorduk. Demek ki devletimiz o beğenmediği maziye dönebilmek için olanca gücüyle çalışıyor. Eeee demek ki TV'lere çıkıp onu yaptık bunu yaptık demekle işler yürümüyormuş, vatandaş yapılan icraatları görmek istiyor ama hüsrana uğruyor. Eller gider mersine ülke gider tersine :(.

Ben 5-6 nisanda arcı aldım. nisan sonu hafta ruhsata basvurdum. yeni sistem var sistem karısık mayısta gel dendi. 2 mayısta verdim evrakları bugun 21i ve ruhsatı yeni aldım :) 19 gün sürdü bi ruhsat işi :)

fotokopi evraklarla gezdim valla. kazadan beladanda uzak durmaya calıştım. yol hakkım oldugu halde didişmedim :D yol verdim mesela.

inşAllah sende halledersin işlerini.

ruhsatı karakola vermeden önce notere gidip fotokopisinin aslı gibidir diyerek onaylatsaydınız bu tarz bir olayla karşılaşmazdınız ruhsat değişiyor diyerek çevirmelerden geçebilirdiniz aynı olay bendede oldu bu ay noterden aslı gibidir onaylı fotokopisini aldım 1 aydır ruhsatsız geziyorum fotokopilerle gidip yeni ruhsatı almadım :D

bnm ki de W01 yazıyodu W0L olcaktı bnmki 1 günde güzeldi üstelik lps yi bile işlettim bu arada

wolo yu bende de w0l0 yazmislar ayni problem muayinede bende demi cikicak

Doğrusu W0L olacak bizde WOL yazmışlar siz de muhtemelen sorun çıkmaz ama araç kaç kişilik o konuda problem olabilir belki 5 kişilik olduğu halde 4 kişilik yazmışlar.

Geri