Bir sorum olacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aSreG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ses sistemi şöyle..

1 Adet subwoofer pıoneer Ts-W303f 500 w ( 30 cm )

2 Adet Pıoneer Ts-A6910 330 w Hoparlör

Ön kapılarda jameson marka gömme tweeterlar var..

Teyp => Pıonerr Deh 2050..

Şimdi sorum şu.. Araba tipo. Ben bu teybe sadece aracın orjinal hoparlörlerini ve ts-A6910 marka hoparlörleri bağladım. Subwooferi amfi olmadan bağlasam teyibi yakarmıyım ? amfi almam gerekiyorsa ne marka almalıyım ? Amfi aldığımda güzel ses verir mi..

subwoofer ı teybe bağlasan sadece basa akım geldiğini hissedersin :D hem teybini yorar yakabilir hemde tat alamassın. anfi alman şart. bunun içinde bütçeni belirtirsen daha sağlıklı cevaplar alabilirsin....

Bütçe aşıraya kaçmamak kaydıyla pek önemli değil Önemli olan basın Vurduğunu hissedebilmek ve hissettirebilmek (:

Yokmu ya bilgisi olan kimse :S

anfi olarak jbl nin kickerin sana uygun 4 kanal anfileri var ama mono anfi alırsan woofer ın için ve ses acısından daha güzel olur....

Ben hala tatmin olmadım :( bu bası anfisiz bağlarsam yanarmı yanmazmı :S

yanıp yanmayacağı konusunda benim 1 bilgim yok ama woofer öyle çalışmış hiç birşey farketmez. sen bağla amfiye o zaman bak sesin tadına

yanmayabilir fakat bas'ın sesini alamazsin ki. ölü ve boğuk bir ses gelir sadece. Amfi alman şarttır.

O bass'a Jameson 505 Amfiyi 130-150 TL arasinda bulabilirsin. Hem 4 Çıkışlı hem piyasada kolay bulunan bir amfi. Ne bütceni yorar nede kafanı. Kolay gelsin.

yanmaz diyen arkadaşlara bakma:D
bası bir şekilde ana ünitene bağlayıp sesi açar açmaz ünitenin çıkışları yanacak.
sistemine uygun olabilecek jameson marka 2 kanal bir amfi alıp basını bununla besle.sana maliyeti 100-120 tl olur.amfiyi kullanmak için kablolama yaptıracağın için bunun da extra maliyeti olacak unutma.

Geri