Bir Opel Gerçeği !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tokat Erbaa Ulusoy yapı marketin sahipleri kendileri.Murat ULUSOY ve Ömer ULUSOY. İsterseniz pm den telefonlarını vereyim kendiniz sorun...

Yanlış anlaşılmasın, sizi yalancılıkla itham ettiğim falan yok ama ben sizin o değişimde bilmediğiniz bir durum olması gerektiğini düşünüyorum çünkü bir otomobilin aynasındaki bir problemden dolayı otomobil değişmez çünkü normal olarak otomobilinden bir sıkıntısı yoksa bunu sahibi bile istemez ve iki aynanın yenilerini almak daha işine gelir çünkü komple yeni alacağı otomobilde de bu büyüklükte hatta daha büyük sorun çıkabilir ayrıca aynaların durumu önemli sayılabilecek bir kusur bile değil üstelik sök tak parçalar neden vw basit bir ayna için otomobili değiştirmeyi teklif etsin ki ben buna anlam veremedim bilmediğiniz başka bir nedeni daha olmalı

Yanlış anlaşılmasın, sizi yalancılıkla itham ettiğim falan yok ama ben sizin o değişimde bilmediğiniz bir durum olması gerektiğini düşünüyorum çünkü bir otomobilin aynasındaki bir problemden dolayı otomobil değişmez çünkü normal olarak otomobilinden bir sıkıntısı yoksa bunu sahibi bile istemez ve iki aynanın yenilerini almak daha işine gelir çünkü komple yeni alacağı otomobilde de bu büyüklükte hatta daha büyük sorun çıkabilir ayrıca aynaların durumu önemli sayılabilecek bir kusur bile değil üstelik sök tak parçalar neden vw basit bir ayna için otomobili değiştirmeyi teklif etsin ki ben buna anlam veremedim bilmediğiniz başka bir nedeni daha olmalı

Estafurullah yalancılıkla ilgili bir durum yok zira bende öyle biliyordum.Sizin dedikleriniz mantıklı geldi ve erinmedim aradım sordum.Ön kaputtada da taş çarpan yerde vernik atmış aynı şekilde.Servis boyamayı teklif etmiş, bizimkiler reddetmişler ve yetkili bayi ile görüşülüp yaklaşık 1 yıl kullanılan aracı neredeyse satıldığı fiyattan geri almış doğuş ve para iadesi yapılmış...

ben duz yolda gıderken yan sol hava yastıgım patladı.nasıl bır ses cıkıyor sankı sılah ettıler bana zannetım.gece ıdı bır de.
hemen sabah servıse gıttım araç boyalı felan fılan dedıler bır kaç servıse daha getırdım hepsı boyalı dedıler yapmadılar.tamam arac önceden boyalı ama durduk yere nıye patlar.zannettıler kaza yapıp dısarda tamır ettırdın hava yastıgı pahalı dıye yetkılıye gecırıyorsun dıye.elımde faturalar olmasa yanardım.
izmir e telefon actım onlardan da yanıt gelmeyınce dedim sizleri direk almanya ya sıkayet edıcem dedım.

basladım almanca bılen arkadası aradım herseyı yazıp cızecektım kı 1 saat sonra yetkılı servısden telefon tamam getırın aracı.

şimdiki aklım olsa tazminat davası 100 mılyarlık dava acar herhalde kazanırdım.cunku ya önumdekı patlasa kaza nedenı olur.allah kımsenın basına vermesın.

durum bu.alın sıze opel gerçekleri...

daha önce kazası varsa bu bir sebep değil mi sizce? ayrıca madem bu bir opel gerçeği neden hala OPEL'e biniyorsunuz.

Birincisi opelin hiçbir modelinin kronik airbag sorunu yok ama vw passat modelinin var honda airbag sorunu yüzünden 134.000 aracını geri çağırmış durumda sizin aracınız ise kazalı ve boyanmış durumda ve kimbilir onarımında neler yapıldı ki bugüne kadar kimsenin başına gelmemiş olan airbag iniz patladı, bunda opelmi suçlu oldu ? O halde iki misli ödeme yapıp bir passat alsaydınız da sadece sizin başınıza gelen değil kronik olan airbag sorunuyla uğraşsaydınız... Ne dersiniz ?

Birincisi opelin hiçbir modelinin kronik airbag sorunu yok ama vw passat modelinin var honda airbag sorunu yüzünden 134.000 aracını geri çağırmış durumda sizin aracınız ise kazalı ve boyanmış durumda ve kimbilir onarımında neler yapıldı ki bugüne kadar kimsenin başına gelmemiş olan airbag iniz patladı, bunda opelmi suçlu oldu ? O halde iki misli ödeme yapıp bir passat alsaydınız da sadece sizin başınıza gelen değil kronik olan airbag sorunuyla uğraşsaydınız... Ne dersiniz ?

Bir önceki kasa golf de havayastıkları açılmamıştı.Sanırım mahkemesi hala sürüyor zira can kaybı vardı, üniversiteden arkadaşımız vefat etmişti...

Passat'ın bu sorunu yüzünden geçen sene bi yakınım vefat etti.Kaza yapıyorlar ve hava hastıkları açılmıyor araçta toplam 4 kişiler (aile) sadece direksyondaki kişi saglam çıktı ama onunda durumu kötüydü..

Burda opel avukatlığı yapmanın bi anlamı yok.Bende bir opel kullanıcısıyım fakat arkadaşım, başından geçen olayı düzgün ifade edememiş ve opeli karalıyor durumuna düşmüş.Madem opel büyük bir firma ya sorunu hallederdi yada aracı geri alırdı fakat işi yokuşa sürüp 3 milyar düşük rakama aracı almayı ve birkez daha opele beddua edilmesine sebep olmuşlar.Bence tartışılması gereken nokta burası.Ben opelim.net ailesinden bu tepkileri beklemezdim.Çünkü kredi ile hevesle opel alan bir insan var ortada ve gördüğü muamelede ortada.Lafın kısası her ne kadar bizler opeli sevsekte Opel Türkiye 5 para etmez,ben insanlarımızın başına gelen bu tür olayları okudukça opelden iyice soğudum.Bu kadar büyük bir firmadan,yaşanan bu olay sonrası müşterisinden özür dileyip sorunu gidermesini olmuyorsa yeni araç vermesini beklerdim.Birde utanmadan 3 milyar düşük rakama geri almışlar hakkaten ayıp.Bir araçta sorun olabilir.Bu binde birde olabilir ama sen kalkar özür diler bu hatayı düzeltir müşterini memnun edersin.Kalkıp adamı madur edip 3 milyar düşük rakama almazsın aracı.Bir Opel Gerçeği yerine bir Opel Türkiye Gerçeği olsaymış başlık konu daha iyi anlaşılabilirmiş.Ha ne fark eder sonuçta her yol Opel'e çıkıyor ve marka üzerinde kötü etki bırakıyor.

Son düzenleme:
galeri ve servislerde çalışanların öküz olması Opel'in suçu değil... Başlığı açan arkadaş bunu daha sonra dile getirdi. Bunun üstüne tartışmanın daha fazla anlamı yok bence hem olanlar Opel'in suçu değil Opel'i Türkiye'ye tedarik eden öküzlerin suçu bunu yadırgamamak lazım bir 3.cü dünya ülkesinde yaşadığımızı hatırlatırım bir başka markada da aynı problem olabilirdi pekala Opel geri Opel ileri madem bu kadar yakınıyorsunuz neden Opel'e biniyorsunuz gidip kazıklanacağınız birçok marka var buyrun...

Aslında konu bimmer arkadaşın konu başlangıcındaki yorumu üzerinde yoğunlaşmış değil çünkü daha sonra başka arkadaşlarda şikayetlerini dile getirmişler ve o şekilde devam etmiş bu yüzden tüm aksi tepkileri üzerine alınmasına gerek yok bence, ama asıl sıkıntı konuda değil konu başlığında olmuş çünkü gerçektende bu bir opel gerçeği değil opel türkiye gerçeği olmalıydı.

Geri