BiR Motor Temizliğinin Güncesi (CarbonClean+Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alper a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Corsama Komple Bİr Motor Temizliği Yaptırmak İStedim.2 el Aldıgım için İçim Rahat Etmedi Ne Tür Mazot Koyuldugunu Bilmediğimden Ayrıca cuma Günü Başlayan Kafa Atma olayından sonra Daha Fazla Km Yapmadan Mehmet Kardeşimin Yanında Aldıgım Solugu.Yapılan İşlemler Enjektör Temizliği+ayarı,Carbon Clean Bir KAç Bişey Daha Yapıldı Onlarıda Ustamız Anlatsın :):) Malum Ustaya Pek Karışılmaz.Sonuç:Motorda Hissedilir Derece Bir Güç Kazanımı oldu,Gaz Pedalına Tepkisi Düzeldi Nerdeyse sıfırlandı :)
foto0391pi9.jpg

foto0388zi1.jpg

foto0387ur8.jpg

foto0385oz8.jpg

foto0386ll4.jpg

foto0390lb7.jpg

Son düzenleme:
iyi yapmışsın,güle güle içine sinerek kullanırsın artık...

Kafandaki takıntılardan kurtulmuşsun .
güle ,güle kullan.;)

hayırlı olsun o zaman tekrardan artık rahat rahat gezersin

hayırlı olsun ustam yürüyen aksama ve kaportayada göz attımı onlarda çok önemli biliyorsun.

ya benım motorda da aynı problem var ne kadara mal oldu acaba

ucuncu resım temızlendıkten sonrakı halı degıl dımı cunku bende temızletmek ıstıyorum benım motor aynen oyle 3.resımdekı gıbı

elinize sağlık, güle güle pisletin.

Corsama Komple Bİr Motor Temizliği Yaptırmak İStedim.2 el Aldıgım için İçim Rahat Etmedi Ne Tür Mazot Koyuldugunu Bilmediğimden Ayrıca cuma Günü Başlayan Kafa Atma olayından sonra Daha Fazla Km Yapmadan Mehmet Kardeşimin Yanında Aldıgım Solugu.Yapılan İşlemler Enjektör Temizliği+ayarı,Carbon Clean Bir KAç Bişey Daha Yapıldı Onlarıda Ustamız Anlatsın :):) Malum Ustaya Pek Karışılmaz.Sonuç:Motorda Hissedilir Derece Bir Güç Kazanımı oldu,Gaz Pedalına Tepkisi Düzeldi Nerdeyse sıfırlandı :)(Bi kaç Resim Daha Ekliycem Arkadaşlar İşteyim Şuan :()
foto0391pi9.jpg

foto0388zi1.jpg

foto0387ur8.jpg
emme manifolt temizleme ilacı var motorvac carbon clean ürünü yine onu kullansan daha iyi olurdu.

Geri