Bir korna yeter..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkndvc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel paylaşım Saygılar.

doğru düşünce gecen aylarda işyerimizde bir bayan arkadasın basına geldi, kedi yavrusu motora girmiş her nasılsa cıkamamış,araç çalışınca sıkışmış ölmüştü,kullanıcının hala haberi yok iş yerine gelip parkettiğinde aractan damlayan kanla durumun farkına vardık hayvanı zar zor cıkardık cok üzücü bir durum az dikkatli davranmakta fayda var.

Güzel düşünce herkes uygulrsa faydalı olacağı kanaatineyim.

doğru düşünce gecen aylarda işyerimizde bir bayan arkadasın basına geldi, kedi yavrusu motora girmiş her nasılsa cıkamamış,araç çalışınca sıkışmış ölmüştü,kullanıcının hala haberi yok iş yerine gelip parkettiğinde aractan damlayan kanla durumun farkına vardık hayvanı zar zor cıkardık cok üzücü bir durum az dikkatli davranmakta fayda var.

Farkedilemeyince de berbat oluyor, kokusu ,onu oradan çıkarması filan çok kötü...:(:(

evet dikkat edilmesi gereken bir durum

lastiklere 2 defa vur yada kaputa 2 tık tık en azından sonradan üzlmeszin

gecenlerde basıma geldı acayip bı olay ewden babamın dukkanına gıtmek ıcın cıktım ve arası 200 metre yoktu arabayla gıttım oradan baska bı ısımı halletmeye gıdıcektım arabam cam suyu sevıyesı az uyarısı verdı bende dukkandayken kaputu bı kaldırdım su ılave etmek ıcın bıde ne goreyım motorum uzerındekı plastık kapakla motor kaputu arasında ıkı tane yavru kedı yatıyo cok yenıler daha kacmadılar bıle Allah'tan arac o uyarıyı verdıde actım kaputu yoksa ıkısıde oluceklerdı :( ama suda bı gercek kı artık ıkısınınde bır evı var sahıplendım onları:))

Geri