Bir kazada benden..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun sadaka vermeyi ihmal etme ama herşeyden değerlisi can hem kendimizin hemde başkasının canına ve malına kastetmemek için trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım ...

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun. Fizk kurallarını alt edecek bir otomobik üretilmedi daha. :-)))

gecen yıl subat ayında da ben opel vectra ile 3 takla attım köy yolunda mucura kaptırdım kurtaramadık ve arac hurdaya döndu cok sukur canımız sag burnumuz bile kanamadı exper aracı gördugunde inanamadı gercekten bu aractan sag çıkan oldumu diye zeytın grısı gitti yerıne lacivert vectra geldı HER SEY GİDİYO YETERKI ALLAH CAN SAGLIGI VERSIN... herkese kazasız mutlu gunler diliyorum

geçmiş olsun bridgestone turanza er300 tavsiye edebilirim.

evtt gökalp doğru sölüyor benim vectrada var (2.0 turbo) standart bridgestone turanza er300 ztn auto shown lastik testlerindede dünyanın en iyi 2. lastiği seçilmişti(gerek fren gerekse yol hakimiyeti konularında)

geçmiş olsun
üyelere bi okutalm üzerimizde kara bulutlar var

nfs oynadıgım zamanlar toyo tyres ı iyi bişey sanıyodum ;)

geçmiş olsun
üyelere bi okutalm üzerimizde kara bulutlar var

nfs oynadıgım zamanlar toyo tyres ı iyi bişey sanıyodum ;)

bende bişe sanmıştım walla..orjinal japon olmasına da aldanmışım...aslında ya ya impetus yada toyo şansım vardı..tercihim toyo oldu..yanıldık...parada yokki yenileyelim..idare edeceğiz artık..

Geçmiş olsun... Allahtan yakınlarda kimse yokmuş herhaldeki spin atınca başkası vurmamış.

Geri