Bir kazada benden..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün öğleden sonra saat 17.30 civarı mersinin çamlıyayla ilçesinden dönüyordum...
Aslında normalden çok hızlıydım..viraja giremedim doğal olarak.baktım uçuruma doğru ineceğim.direksiyonu tam sağa kırdım.spinden sonra arka sağdan toprağa vurdum.şans desem yeridir.açıkcası ben takla atarım diye düşünüyordum..şükür ki tampon bölgesi vurdu..pazartesi bi kaportacı bulayım kendime..
Bu arada araçta TOYO lastikler var..gerçekten yumuşak..ama yol tutuşunu beğenmemiştim zaten.buda onayladı beni.dunlop ları geri takayım diyorum ama 1 tane eksik.yokmu elinde olan ya.

YOK YOK...varbı terslik bende...akşam bir vukuat daha yaşadım...yolda bir çukur vardı.tam ortada..küçük bir tabela ile uyarmışlar...bugün en az 5 defa geçtim oradan.hem sağdan hem soldan..akşam 6 gibi aynı yerden geçerken kamyon vardı önde...kendi kendime kamyona kızıyorum ya sağdan ya soldan geç diye..neyse kamyon son anda çukurun sağından geçmeye karar verdi..ben hiç hız kesmeden çukurun solundan geçeyim dedi...yoldaki durumu biliyorum ya..dedim geçer giderim..
Anaaaaa..oda ne sol şerit kapanmış..bir tabela ile..asıldım frene..ama durmamadım işte...levhaya vurdum....levha havalandı gitti...
olan tampona oldu tabi...neyse ki ciddi bişe yok...sadece bir iki sıyrık var..
çekirge bu bir sıçrar 2 sıçrar..bakalım 3.de ne olacak..
bir hocaya mı gitsem acaba....
aklın nerede demeyin...valla çok meşgul....hemde çok...

Son düzenleme:
geçmiş olsun.. nedir bu herkeste bu ara bi musubet var...

yok yok.kaşınan bendim...yol gerçekten bol virajlı bir yoldu.ve ben cidden hızlıydım.

toyo berbat bi lastik:(

benim arabada vardı(hala var 15'' lerin üzerinde) sağlam bi gaza bastımmı 3. vitesin ortasına kadar patinaja kalıyor lastik:eek:

toyo nun kalitelisi almak lazım ama onun yerine bridgestone almakta fayda var...

neysee geçmiş olsun abii ucuz atlaşmışsın.

tşkler samet.
lastikler orjinal capon malı..gerçekten sessiz ama yol tutuşu yaramazzz.

geçmiş olsun bridgestone turanza er300 tavsiye edebilirim.

geçmiş olsun

nihatayhan 16gu133

geçmiş olsun.

sana bridgestone potenza adrenalin tavsiye ederim.

özellikle virajlara hızlı girmeyi seviyorsan :) bunu kullan.

selamlar.

çok geçmiş olsun

Geri