Bir kadin Nasil Mutlu Edilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kadınlar işlerine gelmedikçe mutlu olmazlar....

[SIZE=-1]Süper erkeklik XYY kromozom[/SIZE]

süper ama bunların birini bile uygulmayacaksın..kendine yazık...

Ya arkadaşlar yapmayın lütfen bazı arkadaşlar abartmışın falan diye eleştirmişler, yada ben yanlış yorumladım.
Acaba bi espiri yada fıkra gibi bişey olduğundan bukadar abartılmış olabilirmi???

arkadaşım abartmış falan diyen sadece benim gördüğüm kadarıyla tabikide biliyorum espiri olduğunu ,ama yazını okurken gerçekten çok güldüm hatta cevabıda gülerek yazdım:) siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün inşallah....
Sağlıcakla kalın...

arkadaşım abartmış falan diyen sadece benim gördüğüm kadarıyla tabikide biliyorum espiri olduğunu ,ama yazını okurken gerçekten çok güldüm hatta cevabıda gülerek yazdım:) siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün inşallah....
Sağlıcakla kalın...

haklısın bir kadını mutlu etmek için bunların hepsi gerekli ama kendim için aynı şeyi dicemicem ben başkayım daha fazla şeyler yapmanız gerekir mutlu etmek için bence bu kadarla mutlu olan bir kadın bulursanız hemen mutlu edin kaçırmayın dermişimmmmm

naptın sen ya hayatımızın yarısı bunları yapmakla geçer bide mutlu edemeyiz bence bu işi yiğidin yoğurt yyemesine bırakalım derim

:):)çok güzel,ellerine sağlık..

bitmezzzzzzzzz bitmezzzzzzzz

biter biter

Geri