bir kac soru...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle özür dileyeyim, bu konuya yakin daha önce sormustum fakat su derdi cözemedim..

1. aracim ii,hos calisiyor. ama bazen durduktan (komple istop) arabaya biniyorum, Allah her debriyaja bastigimda istop ediyor. rölantide 500devirin altina düsüyor. sonra gidicegim yerde durduktan sonra (komple istop) tekrar hareket edince düzeliyor. bazende rölanti önce 1500-2000 arasina cikiyor. acaba bu egrden mi?kelebek bogazindan mi?rölanti ayarlayicisindan mi? yada neyden. ama her zaman yapmiyor bu isi. haftada 1-2 kere...

2. yag konusunda.kullanim klavuzu karmakarisik. simdi bu 2L vectra b'ye hangi yagdan koyucam?burda bi 0-10w , 10-40w gibi yaglar var. bunlardan hangisi olur?hangisi daha ii olur?

mazur görün ama sorunu anlayip sorunu gidermeye calisacagim. daha önce dedigim gibi burda servisler cok ilgisiz...

tesekkürler

10-40 kullan arkadaşım en uygun o bence

astracı' Alıntı:
10-40 kullan arkadaşım en uygun o bence

cok saolasin...

peki sence hangi yag?mobil1,shell yada markasiz birsey?

Tabiki mobil 1

Kelebek boğazını temizlettir.

abi rolantı ayarlayıcı yenılendımı?? hala sorun cözulemedıyse.. taksın ustan bı kelebek bogazı denesı nabı.. burası turkıye oldugu halde benım ve bırcok ustanın elınde kelebek bogazı var deneme amaclı.. taksın bı bogaz denesın duzelır yanı olmayacak iş degılya.. belki alttan hava felan alan yerı vardır contası yırtılmıstır bı ıncelsın

10-40 dışında yağ kullanma sibob deliklerini tıkıyor. çok önemli

cok tesekkürler herkese
haftaya tech2 ye baglicaklar. ama dediklerinizin hepsini ileticem burdaki kalfaya (usta bulmak burda imkansiz nerdeyse de...)

sana katılıyorum usta bulmak imkansız hele bide küçük yerdeysen

Geri