Bir Fikir Verin Arkadaşlar :) Hediye almam gerekiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyyup29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eyyup29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar arkadaşlar.Herkes iyidir umarım.Allah kazasız belasız günler versin hepimize.Gönlümüze göre opellerde tabi ki...
Bi konuda yardıma ihtiyacım var benim hatunun yani yengenizin :D doğum günü yaklaşıyor, düşünüyorum bişey bulamıyorum hediye olarak almak için değerli fikirlerinizi bekliyorum, bayanlar sizde yazın ne isterdiniz acaba, fiyat fazla uçuk olmasın ama yardımlarınız için teşekkürler ederim. :p

öncelikle almak istediği fakat paraya kıyıp alamadığı birşey olabilir, sürpriz olur güzel olur..çiçek alınır yemeğe gidilir o hediye orada verilir

Son düzenleme:
Abicim devir tasarruf devri, ihtiyacı olan bişey al, kullansın...

Yaz geliyor, al şöyle şık bir spor ayakkabı, güle güle giysin mesela.. ;)

evet usta spor ayakkabı yada bı esofman takımı al hem ındırımde cogu yer nasıl olsa şöle güzel bi saatte olabilir eger ki kullanıyorsa...

Kadınlar genelde takı-incik-boncuk grubunu daha çok severler. Altın olması şart değil, günümüzde çok güzel gümüş veya benzeri ürünler var. Sonuçta her türlü hediye ekonomik durumumuza bakıyor. Ekonomik durumlarımız iyi olsa eşlerimize/sevdiklerimize neler neler almayız ki?

parfum ayakkabi gayet guzel bence

Büyük Bir Peluş Ayı Olabilir Bayılıyolar Öyle Şeylere :)

eğer evliyseniz kullanılacak olarak önerilen ayakkabı eşofman falan güzel ama bazı bayanlar bana onların yerine sadece anlamı olan birşey alsan yeter diyebilir çünkü bizaman sonra aldığın ayakkabı değer görmicek yıpranıp atılacak o yüzden kolye tarzı birşey saat yada peluş oyuncak güzel fikir kocaman ayıcıklar var süperler ben benim hatuna ondan aldım hasta oldu :D

tüm erkeklerin derdi desene bu hediye konusu.bence kullanacağı bi eşya al.parfüm sanki abes, yanlış anlama ama parfüm sen güzel kokmuyosun al bunu güzel kokarsın der gibi.ben bi kupa yaptırmıştım normalde siyah ama içine sıcak su koyuyosun resmimiz çıkıyo hemde güzelce çay kahve içer.nacizane fikrim..bu arada tebrikler yengeye..

Geri