bir el atsak

Farklı bi yaklaşım olacak ama , depoda benzin uzun zaman beklediğinde bendede yapıyor hafif silkeleme soğuk motorda, özellikle soğuk günlerde ve sabit gazda daha çok fark ediliyor. ısınınca bir problem yok.
Arabaya benzin yeni aldığımda ise dikkat etmeme rağmen bi sorun yok. Bunu lpg servisim söylemişti ilk tatktırdığımda..
Bazen 2 ay benzin almadığım oluyor o zaman daha çok fark ediliyor.
Benzin pompasının sürekli çalışması oktan sayısını düşürüyor demişti lpg servisi, hatta araç lpg ye geçtikten sonra 3-4 sn içinde benzin pompasını durduran bi röle gelmiş ama gidip taktırmak için vakit bulamıyorum.
Sorunun bundan olmasa bile aklında bulunsun :)

yetkili serviste en azından elektronik arızaolup olmadığını öğrenirsin sensör vb tech2 le bakılıyor yanılmıyosam

Farklı bi yaklaşım olacak ama , depoda benzin uzun zaman beklediğinde bendede yapıyor hafif silkeleme soğuk motorda, özellikle soğuk günlerde ve sabit gazda daha çok fark ediliyor. ısınınca bir problem yok.
Arabaya benzin yeni aldığımda ise dikkat etmeme rağmen bi sorun yok. Bunu lpg servisim söylemişti ilk tatktırdığımda..
Bazen 2 ay benzin almadığım oluyor o zaman daha çok fark ediliyor.
Benzin pompasının sürekli çalışması oktan sayısını düşürüyor demişti lpg servisi, hatta araç lpg ye geçtikten sonra 3-4 sn içinde benzin pompasını durduran bi röle gelmiş ama gidip taktırmak için vakit bulamıyorum.
Sorunun bundan olmasa bile aklında bulunsun :)
teşekkür ederim.aklımda olacak

çoğunlukla chevrolet ve opel satış ve bakımını yapan servisler lpg ye de bakıyor oralarda böyle bir servis varsa aracınıza bakabilir

aracı önce yetkili servise gösterin derim ben, lpg'de bi problem varsa onlar yönlendirecektir zaten.
niye öncelik yetkili servis...yoksa yetkili servisinizmi var...biz özel servisler yetkililerden daha bilgiliyiz bence..

günaydın 2004 model vectra arabam var.araba 1.ve 3.vites arasında gaz verdiğimde araba yığılma yapıyor ve yekiniyor.ayrıca sabahları ve motor soğuduğunda aracım çalışma problemi yaşıyor.arabada lpg takılı lpg enjeksiyonlarını temizlettim fakat sıkıntım gitmedi.lpg ustası emisyon bobinini değiştirirsek sıkıntının gideceğini belirtiyorlar bana pek mantıklı gelmedi ama birazdan değiştirecez bobinin fiyatı 200 ytl diyor orjinaline acaba fiyatıda uygunmudur*yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:help:
ateşleme bobini olma ihtimeli çok..benzinde yapmıyosa bobindir kesinn..lpg nini ateşlemesi daha iyi olması gerek

Bende tekleme sorunu 2 kere olmuştu benzinde iken yapmıyordu. 1. LPG enjektörlerinden 1 tanesi arızalı çıkmıştı. 2. problemimde ise boğaz kelebeği pislenmiş onu temizletmiştim.EGR valfinide temizlettim

ateşleme bobini olma ihtimeli çok..benzinde yapmıyosa bobindir kesinn..lpg nini ateşlemesi daha iyi olması gerek
bobini değiştirdik ama arabada tekleme kesildi ama motor soğukken ki çalışmama problemi hala evam ediyor.sizce sebep kızdırmalarla alakalı olabilirmi?ya da enjektörlerde sorun çıkarır mı?

Sorunun geçmemesine üzüldüm, benim makina çok soğukken ve benzin "bayat"ken yapıyor. Onun dışında bir problem yok, lpg'den soğuyacağım soğumaya ama benzin zamları izin vermiyor :)

Sorunun geçmemesine üzüldüm, benim makina çok soğukken ve benzin "bayat"ken yapıyor. Onun dışında bir problem yok, lpg'den soğuyacağım soğumaya ama benzin zamları izin vermiyor :)
al bendede o kadar lpg tiksindirdi :mad: ama 9 ayda 33000 km yapmışım:( .sonbaharda satıp dizel alacam başka yolu kalmadı

Geri