Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb. arkadaşlar bu hafta 1 depo mazot ile şehirler arası normal süratle 950 km yol gitti ve yakıt lambası yandı. sizce yakıt durumu nasıl? aracım 2012 model astra h sedan 1.3 dizel.
mrb. arkadaşlar bu hafta 1 depo mazot ile şehirler arası normal süratle 950 km yol gitti ve yakıt lambası yandı. sizce yakıt durumu nasıl? aracım 2012 model astra h sedan 1.3 dizel.
bende aracımı alalı 3 gun oldu aracı aldıgımızda mazot yok gıbı bıseydı ıcınde 100 tl lık aldık 308 km de arac ekrandada 191 km gosterıyor daha... kı hepsıde şehir içi
Aynı araç (2012 Astra Sedan 1.3) ve yarım depo ile ortalama hız 90-100-110 (6.vites) 444 km yaptım...Kalan depo göstergesi yarımdan birazcık fazla ve tahmini menzili 535 km gösteriyor...Aşağı yukarı aynı rakamları görmüşüz...
arkadaşlar bende yol bilgisayarına istinaden söylüyorum.2006 1.6 twinport vectram ile istanbul kurt köy den giresun göreleye 945 km yolda 50 lt benzin harcadım.ama şehir içi bazen üzdüğü oluyor beni...
matqap bey bende yaklaşık 3.5 ay önce 2012 dizel astra h sedan aldım. siz aracı nekadara aldınız. ben sivastan 46 binliraya aldım. bir ay sonra fiyatı 2 binlira düştüde. acaba size ne kadara mal oldu? hayırlı olsun.