Bir Çin Otomobilinin Crash Test Fotoğrafları !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barcha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çalışmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini, sonra istikbal ve istiklallerini kaybederler...
M. KEMAL ATATÜRK

arkadaşlar adamlar bu çarpışma testinden belki başarılı olamadılar

ama kendi araçlarını yapmışlar çok yakın gelecekte tahmin ediyorum bu çin yapımı araçları kullanacağız ben adamlara helal olsun diyorum çünkü çalışıyor ve üretiyorlar.......

xvayzet' Alıntı:
arkadaşlar adamlar bu çarpışma testinden belki başarılı olamadılarama kendi araçlarını yapmışlar çok yakın gelecekte tahmin ediyorum bu çin yapımı araçları kullanacağız ben adamlara helal olsun diyorum çünkü çalışıyor ve üretiyorlar.......

+1000

adamlar üretmiş gene de satacakları yer almanya değil ki türkiye gibi gariban ülkelere satacaklar

Hava yastığı falan yok mu bu arabada ben mi göremedim ... :eek: :( :confused:

Abi Ben Bisiklet Kullanmaya Karar Verdim :)

vay anam vaaay kacla vurduda boyle oldu acaba....

abi şöför tarafı gömülmüş sağ yolcu tarafında birşey yok gibi banamı öle geldi..ç araba çarptıktan sonra havalanıp sağa fırlıyor herhall .. ilginç.. Allah alanlara veya alacaklara sabır versin .. :eek:

ben bu testlerdeki mankenlerin kafasına vurasım geliyo yaw sadist deilim yanlış anlamayın

arkadaşlar bu araba yakında pıyasaya ıyı bı gırıs yaparsa sasırmayın:D:D:D

arkadaslar oyle dusunmeyın sımdı ben mesela ısle ev arası 3 km akza yapma oran kı ALLAH GOSTERMESIN %10 kullandıgım yollarda maksımum yaptıgım hız 50 sokak arası ve kucuk bı cadee yane hergun 6 km aradabıde bahcelıde turlasam:D ne olcak a zyakıor hızlı gıtmessemde benden ıyısı olmaz az yakar :D

Geri