Bir Başkadır Benim Memleketim

alpasch' Alıntı:
sag teker havada degil,bu sistem nasil calisabiliyor? yoksa amcamlar ayarlamismi , istersen sadece sol tekere ceker verebiliyorsun gibi?
ben anlamadim ama fikir güzel.

peki tekeri cikartmadan, uzun vidalar ile bu yapilamaz mi? bence yapilir. assagida nasil olacagina dair bir cizim yaptim,onu koyuyorum. böylece zamandan kazanilir gibime geliyor. sizce?

cizimi biraz hizli yaptim,mazur görün :D

arabanın tekerinin havada olması gerekmez cunku arabanın defransiyel içindeki istavroz dişlileri ile tek teker havada yken diger teker doner.tüm araclarda böledir bu.serviste araban lifte kaldılırsa dene bitekeri öleri cevirirsen digeri geri döner.karısık bi dişli sistemi var

aaaaaaaaa benim tasrımımı çalmışlarrr valla aynısını ben düşünmüştüm ama ben traktörle yapmayı düşünüyodum hemn patent almam lazım:kop::kop:
şaka bir yana sahiden yaratıcı bir düşünce ama bence transit çok yakar be abiiii...

alpasch' Alıntı:
sag teker havada degil,bu sistem nasil calisabiliyor? yoksa amcamlar ayarlamismi , istersen sadece sol tekere ceker verebiliyorsun gibi?
ben anlamadim ama fikir güzel.

peki tekeri cikartmadan, uzun vidalar ile bu yapilamaz mi? bence yapilir. assagida nasil olacagina dair bir cizim yaptim,onu koyuyorum. böylece zamandan kazanilir gibime geliyor. sizce?

cizimi biraz hizli yaptim,mazur görün :D
ıkı tekerıde kaldırsın o yuku 1 metre bıle kaldırsın bende meslegı bırakım:D

Puahahahahahh..Abi süper yaaa....Ne diyim helal olsun..Istavroz dişlileri hareketi tek tarafa iletirken hızıda 2 katına çıkartırlar..ama o difransiyel den hayır beklemesinler..Aks keser mazallah :D:D

euhe super :)

tübitaka aday olur :)

astrammm' Alıntı:
ıkı tekerıde kaldırsın o yuku 1 metre bıle kaldırsın bende meslegı bırakım:D
eğer 10 cm kaldırırsa bende okulu bırakcam :good:

işte yurdum insanının zekası

wayy be insan isteyince nelerde yapıyor:kop:
paylaşımın için teşekkürler sağlıcakla kal....

önemli değil nr26 maksat azıcık gülelim

Geri