Tebrikler ikisinede liseye geçtim bi böyle karne getiremedim çalışmıyınca olmuyo abi neyse tekrar tebrikler 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin abicim.. Allah herkese yaşatsın bu duyguları, tüylerim diken diken oldu valla. Başarılarının devamını diliyorum ikizlerimizinAz önce telefonum çaldı ve;
İkisi birden;
''Baba Karnelerimizi aldık... Hepsi Pekiyi'' dediler
İşte ''O An'' insan tarif edemeyeceği duyguları yaşıyor
İkizler Oğuzhan ve Batuhan'a ''Aferin'' dedim canı yürekten
Uzun bir maratonun ilk molasındaki meyvesini aldık
İnşallah Tamamı da aynen devam eder
Yüce Mevlam Tüm Evlatlarımızı; Kazalardan, Belalardan, Nazarlardan, Kötülüklerden Korusun. Hayırlı Evlatlar Nasip Eylesin
Allah Razı Olsun Sinantebrikler.İnşallah hep böyle giderler.
Sağol Batuhan, İnşallah bundan sonra ki senelerde daha da başarılı olursunTebrikler ikisinede liseye geçtim bi böyle karne getiremedim çalışmıyınca olmuyo abi neyse tekrar tebrikler![]()
Koraycığım duygularını benimle paylaştın Allah Razı OlsunAmin abicim.. Allah herkese yaşatsın bu duyguları, tüylerim diken diken oldu valla. Başarılarının devamını diliyorum ikizlerimizin![]()
Allah Razı Olsun Emrah'cığım. Temennilerin için AMİN diyoruz... Cümlemizin evlatları aynı doğrultuda olsunMaasallah, Maasallah, bizlerde sevindik murat cim Allahimdan zihinlerinin hep böyle acik olmasini diliyorum..