babasız geçirdiğim ikinci babalar günü .babamı geçen mayıs ayında kaybettik.Acısını hala hisssediyorum.Herşeye rağmen tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anneler gününde burada olamadığım için hem annemin anneler gününü kutladım, hemde babamın babalar gününü.gelirken biraz masraf yaptığım için karınca kararınca hediyeler aldım.anneme antepten aldığım bakır işlemeli bir bardak, babamada gömlek aldım![]()
annemi ve babamı ne kadar çok seviyorsam; "anneler günü" ve "babalar günü"nden de o derecede nefret ederim. Aynı durum "sevgililer günü" için de geçerli.
ana babanı ve sevgılını sevıyosan zaten hatırlarsın hem dınımızde yok böyle bırsey hemde yapmacık gelıyor bana sevıyosan zaten sevıyosundur aılenı yanlışmıyım cok guzel rant kurmuşlar hedıyelıkler kapış kapış gıdıyorkatiliyorum hepsi dinimizde olmayan şeyler bence bi anne babaya ve sevdalina hergün özel gündür çokmantiksiz bişey kim çikardi bunu yaaaa
ewet antepte çok güzel hediyelik eşyalar var bu arada anteptemi kaldiniz
katiliyorum hepsi dinimizde olmayan şeyler bence bi anne babaya ve sevdalina hergün özel gündür çokmantiksiz bişey kim çikardi bunu yaaaa