Bir babalar gününüde geride biraktik

babasız geçirdiğim ikinci babalar günü .babamı geçen mayıs ayında kaybettik.Acısını hala hisssediyorum.Herşeye rağmen tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

bende kutlamayı unuttum, sevmem de boyle seylerı. kız arkadaşım kutladı benım yerıme sağolsun.

Anneler gününde burada olamadığım için hem annemin anneler gününü kutladım, hemde babamın babalar gününü.Gelirken biraz masraf yaptığım için karınca kararınca hediyeler aldım.Anneme Antepten aldığım bakır işlemeli bir bardak, Babamada gömlek aldım :)

melı alem adamsın ya :D

anneler gününde burada olamadığım için hem annemin anneler gününü kutladım, hemde babamın babalar gününü.gelirken biraz masraf yaptığım için karınca kararınca hediyeler aldım.anneme antepten aldığım bakır işlemeli bir bardak, babamada gömlek aldım :)

ewet antepte çok güzel hediyelik eşyalar var bu arada anteptemi kaldiniz

Annemi ve babamı ne kadar çok seviyorsam; "Anneler Günü" ve "Babalar Günü"nden de o derecede nefret ederim. Aynı durum "Sevgililer Günü" için de geçerli.

annemi ve babamı ne kadar çok seviyorsam; "anneler günü" ve "babalar günü"nden de o derecede nefret ederim. Aynı durum "sevgililer günü" için de geçerli.

katiliyorum hepsi dinimizde olmayan şeyler bence bi anne babaya ve sevdalina hergün özel gündür çokmantiksiz bişey kim çikardi bunu yaaaa

katiliyorum hepsi dinimizde olmayan şeyler bence bi anne babaya ve sevdalina hergün özel gündür çokmantiksiz bişey kim çikardi bunu yaaaa
ana babanı ve sevgılını sevıyosan zaten hatırlarsın hem dınımızde yok böyle bırsey hemde yapmacık gelıyor bana sevıyosan zaten sevıyosundur aılenı yanlışmıyım cok guzel rant kurmuşlar hedıyelıkler kapış kapış gıdıyor :D

Ben işin dinsel boyutuyla pek ilgilenmiyorum.

İşin "popüler kültür" yanı beni ilgilendiriyor. Tabi bu kavram biraz karmaşık, bir çırpıda açıklaması da zor.

Yani sırf popüler kültür bizi böyle yönlendiriyor diye, annemize babamıza hediyeler alıyoruz, o gün onları ne kadar sevdiğimizi söylemek zorunda kalıyoruz. İşte bu kültür bizi zorluyor.

Sevgi zorunluluk değil, gönüllülük ister. Ben bu yüzden sevmem bu günleri. Bizi zorunda bıraktıkları için yani.

Geri