Bir Araç Tavsiyesinde Bulunurmusunuz Arkadaşlar

maraşbeyi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili Arkadaşlar 14-15 Bin Lira Değerinde Bir Opel Almak İstiyorum Astra Serisimi Vectra Serisimi Yada 1997-98 Toyota Corolla Serisinde Kararsız Kaldım Vectrada Konfor Ve Rahatlık Var Astrada İse Yakıt Tüketimi Az Devir Ekonomi Ve Az Yakıt Devri Oldu Yakıtlara Gelen Zamlardan Sonra Bana Yardımcı Olup Astra Ve Vectra Serilerinde Yardımcı Olurmusunuz Siz OLsanız Hangisini Önerirsiniz Ve Yakıt Sarfiyatları Nedir Yardımcı Olursanız Sevinirim...

en ıyısıı astra derım dusunmeden al derım.eger yuksek guc ıstıyorsan bendekını verebılırm.sen bılırsın saana kalmıs bısey zevk meselesı bu işler.

Vectrada astranın ekonomikliğini bulamassın , toyotodada astranın konforunu , alman sağlamlığını bulamassın , astra senin için en iyi seçim olacaktır.

Hangi araç hoşuna gidiyorsa onu al. Zevk meselesi bu.

Yüksek güce gerek yok Astranın Yakıtı Nasıl 100 Km Kaç Litre Yakar Ve Astranın Hangi Serisini Önerirsin.

Zevk meseleside yakıtların tavan yaptıgı Canım ülkemde yakıtı düşünmedende geçemiyorsun

astra edition yada elegance olursa tadından yenmezzz

Gel beni dinle sen Vectra B 1.6 GL al :),hem tasarımı hem konforu çok hoş...32 lt lpg ile 474 km yol yapıyorum uzun yolda...içi geniş yayla gibi araba

1.6 Motor Kasa Agırlıgını taşıyabiliyormu klima filan çalıştıgında boğulup kalma varmı Sonuçta 1300-1400 kilo agırlıgı bilgi verebilirmisin

Bende 98 model astra f var inanılmaz menunum , gayette az yakıyor , 1.6 16 valf gls modelini öneririm ,

Geri