BİM 27.09.2013 kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 10ur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süpürgenin aynısı bende mevcut. Farklı bir yerden aynı fiyata almıştım. Mazleme kalitesi olarak Black&Decker markasının hakkını sonuna kadar veriyor ancak emiş gücü olarak diğerlerinin önüne geçemiyor maalesef...

10 günde bir temizlenen aile aracını bu süpürge ile komple temizlemek biraz zor maalesef. Özellikle hortumunu takınca çekiş gücü iyice azalıyor... Sadece anlık kullanım için ideal (örneğin aracın içine simit susamı vb. döküldüğünde, marketten aldığınız mercimek poşeti delinip araca döküldüğünde vb. hemen çekmek için iyi) ama genel manada araç temizliği komple çok zor yapılır ve net verim alınamaz maalesef...

Düşünenlere duyurulur :)

mama yiyen cici bebek iyiymiş

HMM düşündüğüm süpürgeydi zaman zaman fiyatı belirli web sayfalarında indirime giriyor ancak ben aracımı haftada 1 temizliyorum. paspas bölgesi en önemli kısım demekki çokta verimli olacak bir süpürge değil anladığım kadarıyla Yaz aylarındaki tozda falan sıkıntı yaratmaz ama kış aylarında çamur kalıntısı olacağınıda düşünürsek pek verimli olmaz heralde.

Araç süpürgesi gereksiz pahalı , 1 TL ile çalışan seyyar süpürgeler bundan çok çok daha iyi , Watt değeri düşük ayrıca , paranıza yazık

kompresörden bende mevcut fena değil düşünenler alabilir

Bende bu gün yangın tüpü aldım.
insallah kullanmak nasip olmaz.:)

araç süpürgeleri banada güçsüz geliyor. bunun yerine benzinliklerdeki 1 tl ile çalışan süpürgeler çok daha kuvvetli ve iyi temizliyor. illa kendim temizliycem diyorsanız oralarda yapın temizliği.

bugun araç süpürgesini ben aldım...kullanma fırsatım olmadı umarım iyi süpürüyordur...

bu araç süpergesinden bende var araç çalışırken çekişiartıyor fakat hava çıkışlarından zamanla emdiği tozu vermeye başlıyor benimki 2 senede bu hale geldi

Geri