Bilya Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 11542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 11542

Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar...

Benim emektarın arka sağ bilyası bozulmuş ve değiştirilmesi gerekiyor.
Sol Arka da gevşeme olmuş...

Şimdi size akıl danışmak istiyorum...

* Değiştirmişken her iki tarafında bilyasını değiştirmek mi lazım yoksa tek tarafını değiştirmek yeterli mi Malum zor ekonomi koşulları...

*Bu bilyanın orjinali hangi marka veya tavsiye edeceğiniz markalar hangileridir...,

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

Erden abi geçmiş olsun.. tek tarafı sağlam ise tek tarafllı değişir yani bi sorun teşkil etmez gevşemiş derken nesi gevşemiş anlamadım ama ikisine değişirseniz başınız ağrıza çünkü çok önemli parçalar ALLah muhafaza birinden biri bi sıkışma yapma lastik kitlense yüksek hızda Allah korusun ben ikisinide değiştirmeniz taraftarıyım... marka olarak farketmez yan sanayide olur sadec orjinali kadar uzun süre gitmez yinede siz bilirsiniz.. saygılar...

şimdi senın aracın ark teker bılyası 2 tane yanı toplam 4 adet bılya var ses sagdakı bılyadan gelıyorsa sagdakı bılyanın bırısı bozulmustur bırısı buyuk ıhtımal saglamdır ama sen ıkısınıde degıstırmelısın. soldakı arızaya gelınce ayar yapılabılır boşluk ayarı

Bugun servise bıraktım her iki tarafda değişiyor...
Bilyaları sağ ve sol olmak üzere 25 YTL tuttu...
İŞçilik ne olucak onu bilmiyorum....

Bugun servise bıraktım her iki tarafda değişiyor...
Bilyaları sağ ve sol olmak üzere 25 YTL tuttu...
İŞçilik ne olucak onu bilmiyorum....

süper ben sadece sağ arka bilyayı 130 ytl'ye almıştım işcilik hariç

Takım olarak değiştirmekte iyi yapmışsın, bozuk tekerlek bilyasının ne yapacağı belli olmaz. Artık bu konuda uzun süre başın ağrımaz, iyi günlerde kullan.

çok önemli aslında bilyalar Allah muhafaza bi sıkışsa yüksek hızda neler olacağını bi düşünün... en iyisini yapmışsınız ikisini değişmekle...

Yorumlarınız için sağolun Arkadaşlar...

Dün özel servise bıraktığım aracın bilyalarını değiştirmişler
Birde değiştirirken arka balatalarda bitmiş parçayı bulamadıklarında arka balatayı çaktırmak zorunda kalmışlar...
Toplam işcilik ve balata çaktırma 70 YTL...
Bilyalar çiftti 25 YTL....

Toplam 95 YTL.....

Geri