bilkent universitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar,
ankaralılardan yardım istiyorum. bu sene oss tercıhlerıme bilkent yazmayı da dusunuyorum. bi istanbullu olarak bana bir çok orda okuyan , oralı olup orda okuyan, burdan gıdıp orda okuyan arkadaslarım bana istanbuldan gelen biri olarak beklentilerimi yuksek tutmamam gerektiğini, hayal kırıklığına ugrayabılecegımı soyledı. egitiminden suphem yok. bir çok sıralama da dunyada ilk 500 arasında tek Türk. ama bılmıyorum aklımda envayi çeşit şüphelerim var. zor bir karar ve ben bu kararı cuma gunune kadar vermek durumundayım.

yurt konusu olsun, ev kiraları olsun (1+1), başka soylemek istedikleriniz olsun; hepsi benim için değerli. yardımlarınızı bekliyorum.

burslumu kazandın? eğer cevabın hayırsa sana belkide bana kızabileceğin bir cevabım olacak!.. bence uğraşma parayla alim olunmaz!.. kapasitende olan bir devlet üni. gir.. kızma ama benim düşüncelerim bunlar!.. Bilkent güzel bir üniversitedir..

ankaraya ağlayarak gidilir...
istanbula ağlayarak dönülür...
bilkent ii okul dur ...

ankaraya ağlayarak gidilir...
istanbula ağlayarak dönülür...
bilkent ii okul dur ...

:good::alkis: kardeşim bu kadar güzel anlatım daha olamaz ya!..

bu arada inşallah allah gönlüne göre verir!..

İzmir düşünmüyor musunuz?

Bilkent iyidir. Ben de ordan mezunum.

Burslu kazandıysan çok çok iidir ama bastırırım parasını okurum diyosan değmez
Hzırlığı iyidir ama hazırlığı okuyup bırakan çok var

izmir dusunurdum aslında ama , izmir e gideceğime istanbulda kalmayı yeğliyorum. cunku ne kadar araştırdıysam 3 tane vakıf universitesi hep çıtayı onde goturdu. bunlar bilkent sabancı ve koç. sabancı koç istanbulda. ancak istanbul merkeze de çok uzak mesafelerde. yani ben tam ortalarında kalıyorum. ikisininde 25 er bin ytl fiyatları var. bunlardada muhtemelen yurtta kalmam gerekecek. bilkent ise 15 bin lira. yurt ucretı de dahıl 20 bın lırayı bulmuyor. ama koç sabancı 30 bın lırayı buluyor. doğal olarak 2 senelik 10 ar bin liralık fark, bilkentin 1 sene herşey dahil programına denk oluyor. bılmıyorum derin dusuncelerdeyim. sonucta ticaret yapıyoruz, egitim sektoru de ticarete donustu. hangisi en ıyı ve en prestijli hızmeti uygun fıyata verırse, ona gıdıcem.

eğitimi tabiki güzel dünya kadar para dönüyor ortada ama üniversite ortamına herkes ayak uyduramaz oranın.mesela ben uyduramam.yani biraz da ne gibi beklentilerinin olduğuna bağlı.sadece okumaksa amaç istanbulda güzel bi üniversite yazıp bulunduğun memlekette çok daha rahat okuyabilirsin

ARkadaşım bilkent hatun ve ortam açısından inanılmaz bir okul. ama ev durumu falan diyosun? umarım şaka yapmıyosun yıllık 20 milyarı gözden çıkramıyosan sakın haa diyim ben sana. ayrıca Kop'u verecek kadar ingilizce bilmiyosan yaklaşma derim eben sana. Başkent böle durumlarda daha ii. ama bilkentli kızlarla ayrı bişe :P

Geri