bilgi ekranı sorunu..:confused:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rvrv55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rvrv55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar. Yol bilgisayarında RANGE altında HİGH FUEL yazısı cıktı. Daha da git
miyor. Aynı zamanda saat ayarları da yapılamıyor. 01.01.1994 te kaldı. saat ayarlama tuşlarına basıyorum tepki yok. N e yapmalıyım? teşekkrler..:confused:

Aracın modelini yılını belirtseydiniz daha detaylı bilgi verebilirdi arkadaşlar ama.vectra b ise radyo kodlarını biliyorsanız kutup başını sökün 20 sn bekleyin bilgiler sıfırlanır.

aracım vectra b 96 model otomatik vites.. Aracın aküsünü dün değiştirdim. Yol bilgisayar ekranında çalışmayan bazı bilgiler vardı. Onların bır kısmı çalışmaya başladı ama yukarıda da dediğim gibi 'range high fuel' uyarısı sabitlendi ve saat tarih ayarı 01.01.1994 te takıldı kaldı. Aracım lpg li.. Teşekkürler.

arkadaşlar vectra a yol bilgsayarında saatin yaninda kontağı kapatınca f yani arıza veriyor açınca kayboluyor.yol bilgisayarı verilerinde bir sorun yok usta 5-10 defa kontak açıp kapatmıştı ondan sonra çıktı ortaya bazen hiç uyarı gelmiyor bazende geldikten sonra kendiliğinden kayboluyor anlamadım gitti..

Geri