Bilecık Jandarma Komando

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bilecık Jandarma Tugay

arkdaslar gıdecegım yer belli oldu kısmetse Bilecık'e gıdıyorum zor diyorlar direk doğuymuş ama hayırlısı bakalım vatan borcu biter inşallah tanıdıgı olan falan varmı arkdaslar oralarda bı arka cıkan bırısı olsa ii olur herhalde :)

Son düzenleme:
Hadi bakalım şanlı komando, Allah kolaylık versin ve her daim yardımcın olsun...

Dularımız sizlerle

kardeşim sağlıkla git gel inşallah ,ALLAH bütün mehmetçiklerimizinde seninde yardımcın olsun ALLAH A emanet ol . . .

hayırlı tezkereler,
allaha emanet olun, memlekete yakın olması da ayrı bi avantaj olmuş :D

Hayırlı teskereler.. Yalnız ben yanlış bilmiyorsam Bilecik'te Komando birliği yok.. Jandarma var ama Jandarma Komando değil.Yanlışta hatırlıyor olabilirim.. Öyle veya böyle askerlik kutsaldır

hayırlısı olsun benım amcamın ogluda hakkarıde.turk bayragının oldugu dalgalandıgı her yer kutsaldır..

hayırlı teskereler kardeş. allah senin ve tüm mehmetçiğin yardımcısı olsun

Hayırlı teskereler.. Yalnız ben yanlış bilmiyorsam Bilecik'te Komando birliği yok.. Jandarma var ama Jandarma Komando değil.Yanlışta hatırlıyor olabilirim.. Öyle veya böyle askerlik kutsaldır
ewet var abi benim bi arkadaş ordaydı dağıtıma geldi.

Allah senin ve senin gibi vatani görevini yapan-yapacak olan, tüm mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun bozcurt, vatan sizlere emanet bu millet sizinle gurur duyuyor!
VATAN SANA CANIM FEDA!

hayırlı teskereler kardeş. allah senin ve tüm mehmetçiğin yardımcısı olsun

Tüm arkadaşlarımın degerli yorumlarına teşekkur edıyorum ALLAH(cc) sizlerden razı olsun inş. bi şekılde vaktım olursa ben sızlerı haberdar ederım

Geri