Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence mercekle alakası yok merceksiz xenon kullanıyorum kendi aracımı arkadaşıma verip bende arkadaşımın aracına geçip denemeler yaptık peşpeşe takip ve kafa kafaya gelme durumlarında göz alma durumuyla hiç karşılaşmadım ayrıca bi kaç araba ne zaman bi yere gidsek telefon açar sorarım farlarım göz alıyomu diye
mercekli farları olanlarda eşşek gibi yukarı kaldırırsa farlarını bayaa bi göz alıyolar bence mercek kesinlikle çözüm degil ayrıca öyle dağı taşı da hiç aydınlatamadım eger farlarınızın içinde deformasyon yoksa far ayarınızda düzgünse göz alma fln olmuyo bence ha kimiside xenon takarken far ampulunun önündeki şapka diye tabir edilen yansıtıcıları söküyo ve ışık haddinden fazla dagılıyo
daha dün akşam bursadan eskişehire geldim yogun siste kimseden sellektör yemedim ama ayarsız sarı farlı arabalara sellektör atmaktan fenalık geldi ülkemizde far ayarı yaptıran kaç kişi var ki?? sanayide dükkanım var ben pek görmedim far ayarı için geleni çok nadir.
karsıdan geleni terbiye edemiyeceginiz için kendimz basit önlemler alabiliriz
*araç içinin loş mavi aydınlatılması(minik mavi tek noktalı bir led konsoldan size dönük sekilde)
*ön camın çiziksiz lekesiz olması tertemiz olması iç-dış
*gece araç sürüş gözlükleri(sarı camlı)
*yurtdısında satılan invisible glass spreyleri(cama gelen ısınları dısarı yansıtıyor)
bende gece sürüşte ışıktan çok rahatsız oluyorum bu yüzden kendi farlarımı mercekli xenonla değiştirdm kendi ısıgınız karsıdakinden düşük olmasıda etkiler
gerekli zmanlarda camın bakımını yapıyorum biraz faydası oldu
şimdi yurtdısından bu sprayleri getirtmek icin ugrasıyorum kargosu paahlı oldugu için arayıstayım(ayrıca bu sprey dgier camlaradaa uygulandıgında cam filmi varmıs gibi içeriyi göstermiyor)
ayrıca bizi en çok rahatsız eden araclardan biri olan
honda civic lere türkiyedeki bayiler takıyor fabrika cıkısı değil.
walla bnm xenonların kelvini çok düşük yağmurda uzunla gidiom zor gösterio o derece bende 10.000 kevlin takıcam:Ç