bıktım bu mucurlu yollardan...!!!!

cemdigital2003

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar ben ankaranın akyurt ilçesinde oturuyorum çankırı kavşağına "ülker" kadar yol mükemmel ya sonrası akyurta kadar felaket mucur ve gevşek yazın ön camın sağ ve sol üst köşelerini çatlattım bir ikide kaputta iz var dünde sol farın tam ortasından misket büyüklüğünde delik açıldı ve çatladı çıldırmamak içten değil allahtan taş içeri girmemiş ayna zarar görmemiş ustalar far komplemi değişiyor yoksa tek camı satılıyormu birde ne kadardır bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler..saygılar..:help:

"komple satıyoruz" diyeceklerdir. ama çıkma sağlam camlı bulursan üstüne yapıitırıyorlar farın. yada kaliteli sert plastikler var sanayide yapıyorlar.ankarada bulman zor olmaz sanırım.

tampon için şeffaf folyo önerebilirim uzun yola giderken...yola çıkmadan far,tampon plaka neresini isterseniz kaplayın gidince çıkartırsınız :)

ama kırılma olayına bişey diyemem...

geçmiş olsun...

KARAYOLLARINI dava et
paranı alırsın........

KARAYOLLARINI dava et
paranı alırsın........

ustam haklısında heralde benim araç hurda olduğunda dava sonuçlanır ustam birde sende ankaradasın heralde görüşmek isterim diğer arkadaşlarada paylaşımları için teşekkürler..:good:

kurallar geregı ısmınıde yaz kardesım..
elbette gorusuruz ne ısle mesgulsun ?? saygılar.

kurallar geregı ısmınıde yaz kardesım..
elbette gorusuruz ne ısle mesgulsun ?? saygılar.

ustam adım cem hemen ekliyeceğim çankaya belediyesi zabıtada seyyar ekipler amirliğinde memurum vardiyalı çalışıyorum...saygılar..

tamam cem goruselım memnun olurum

Memleket Tosya, anne tarafım Çankırı'lı olunca o yolu sık sık kullanıyorum. Mallesef dediğiniz gibi. Yol çok mıcırlı. Geçen sene ön tamponu boyattım, seneye belki gene boyanacak. Yoldaki mıcırlardan kurtuluş yok. Şeffaf folya uyguladım olmadı. Far camının tamiri için İskitlerdeki özyıldırım camdan yardım isteyebilirsin.

cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler camı orjinalden çıkma aldım 20 ytl çıkma derken önden hafif darbelerde biliyorsunuz farların tırnakları kırılıyor ve pert oluyor o tür çıkma aldım bana uygun geldi...saygılar...

Geri