Bıktım bu insanlardan yeter artık ! ! !

"Ya sev,ya terket " diye bosuna soylemimisler Maalesef uzulunecek bir durum ama bu bir Turkiye gercegi. Ozur dilemeyi bilmeyen, hem suclu, hem guclu insanlariz....
daha doğru bi tarif olamazdı

arabalar arasında to oynayan zibidilerden benim oturduğum sitede de var,
arabayı çizik içinde bıraktınız diye yöneticiye söylüyorum e çocuklar orda top oynuyo oraya çekme arabayı diyo... ölür müsün öldürür müsün...

çocukların oynamaya yeri yok geyikleri de olamaz burda hemen yanı aydınlatmalı süper spor sahası var

arabasının başına gelmeyen ve sonunda soğuyup satmak zorunda olan biri olarak sana şunu söyleyebilirim artık gözünü ayırma ben ne zaman bağırıp çağırsam ertsi günlerde başka zararlar veriyorlardı sabah işe gider akşam gelirken psikolojim bozuluyordu acaba yine birşey yaptılarmı diye..

arabasının başına gelmeyen ve sonunda soğuyup satmak zorunda olan biri olarak sana şunu söyleyebilirim artık gözünü ayırma ben ne zaman bağırıp çağırsam ertsi günlerde başka zararlar veriyorlardı sabah işe gider akşam gelirken psikolojim bozuluyordu acaba yine birşey yaptılarmı diye..

aynen öle yaa resmen paranoyak oldum
sanki her gün yeni bir çizik görüomusum gibi hissediorum :mad:

hocam geçmiş olsun artık bunları sallama yada bi kamera yerleştir arabanı çektiğin yeri görecek şekilde. dava aç. olsun bitsin yada site yöneticisi ile konuş böyle sizin gibi istemeyen daha fazla kişi varsa o adamın evden çıkartılma durumu var bilginize

nuus ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Hadi bunlar genç yada çoluk çocuk. Aileleri de eger terbiye edemiyosa, geriye tek seçenek kalıyo kanımca:D

bencede foto çektiğin yere sadece bi kamera ondan sonra ailesinden kan çekersin bak bidaha onlar yolayabiliyolar mı?

geçmiş olsun çoçuğun nerede ne yapacağı belli olmaz dikkat etmek lazım.

böyle insan dolu arabanın üstüne ev çizen biliyorum ben hemde boyayı çizerek. geçenlerdede otobanda bi megane gördüm valla acıdım arabanın sahibi adama. Kendini bilmez birileri gri arabanın üstüne siyah sprey boyayla "renomu en güvenli araba? yalancı reno en dandik araba reno" falan gibi şeyler yazmışlar ve arabanın her yerine yazmışlardı benimde arabayı aldığımın 3. günü boya geldi araba siyah sarı oldu. güç bela hallettirdim diğer gün bi baktım ön kaputu çizmişler:mad:Yani insanlar neyi çekemiyo anlamıyorum Allah sabır versin en azından kimin yaptığını biliyosun. Hakkını arayabiliceğin bi yer var. En güzeli kanıtla kamerayla falan bişey olursada dava açma gibi bi şansın olucak

böyle insan dolu arabanın üstüne ev çizen biliyorum ben hemde boyayı çizerek. geçenlerdede otobanda bi megane gördüm valla acıdım arabanın sahibi adama. Kendini bilmez birileri gri arabanın üstüne siyah sprey boyayla "renomu en güvenli araba? yalancı reno en dandik araba reno" falan gibi şeyler yazmışlar ve arabanın her yerine yazmışlardı benimde arabayı aldığımın 3. günü boya geldi araba siyah sarı oldu. güç bela hallettirdim diğer gün bi baktım ön kaputu çizmişler:mad:Yani insanlar neyi çekemiyo anlamıyorum Allah sabır versin en azından kimin yaptığını biliyosun. Hakkını arayabiliceğin bi yer var. En güzeli kanıtla kamerayla falan bişey olursada dava açma gibi bi şansın olucak
o megane'ı o hale sokan arabanın sahibi hatta haber olmuştu.Ama bu olaylardan ben de çekiyorum birşey söylemeye de çekiniyor insan.

Geri